lauantai 4. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, samat lääkkeet

Vuosi vaihtu kotioloissa, kävin tuossa pihalla kattomassa raketteja kun alko älytön pauke ja rappukäytävä kaiku niin luulin et joku paukuttaa ihan tuossa pihalla mutta ne paukuttelikiin tuossa naapurissa baarin vastapäätä.

Hienoja oli kyllä raketit ja porukkaa oli ulkona paljon raketteja kattomassa.

Mie oon nyt työssäoppimisessa saanu ajaa muutamana päivänä ja ihan yksin sitä kuorma-autoa!
Ekana päivänä en olis voinu olla ylpeempi itestäni ku ajoin yksin ja suoriuduin työstä omasta mielestäni aika hyvin, sain peruutettua auton siihen kaivurin viereen ja kaivuri teki kuorman ja ajoin sen sitten asfalttiasemalle ja kippasin sinne.
Ja sama uudestaan!

Muinakin päivinä ajot suju hyvin ja auto alko tulemaa tutuks, vaihteet meni paremmin päälle ja ajoin Peltorit päässä ja kuuntelin niistä radiota kun autossa oli aika kova ajomelu niin suojelin kuuloa, auton radio olis pitäny olla sit niin hirveen kovalla et siitä olis jotain saanu selvää niin noin oli hyvä.

 


Olihan miulla vähän tilanteitakin sen auton kanssa kun jäin yhelle pihalle jumiin sen kanssa kun olin kattonu et on aika pehmeen näköstä ja peruutin pikkusen liian pitkälle ja en saanu sitä sit lukot päälläkään nousemaan.

Soitin toiselle kuskille joka tuli siihen auttamaan niin sekin joutu tekemään aikansa töitä ennenkun sai ajamalla sen nousemaan.
Ei ollu ees paha paikka mut pieni ylämäki ja muta niin liukasta ja renkaissa ei oikeestaan minkäänlaista kuviota mut lähti!
Maankaatopaikalla oli kans tilanne kun katoin et kovan näkönen pinta mut sitten kun siihen ajo niin jäätyneen pinnan alla oli varmaan parhaimmillaan 20cm kuravelliä ja lukot päällä ajoin siellä ja sain kipattua kuorman, sitten koitin eteenpäin niin tuntu et nyt hyytyy ja pysäytin sitten etten kaivata sitä syvemmälle, pakilla vähän taaksepäin ja uuestaan eteenpäin vähän eri linjaa niin auto nous sieltä ja pääsin pois, toiselle keikalle otin vähän eri lähestymisen ja pääsin ongelmitta pois.

Kävin tuossa torstaina ratsastamassa kun Loikkikselle tuli ratsuttaja niin ratsastin omalla hevosella samaan aikaan siinä kentällä.
Alkuun oli taas melkosta taistelua mut sit se alko kulkemaan oikein päin.
Loikkis taas oli Annen kanssa niin hieno että!
Vähän kuulemma oli havaittavissa pientä ruostumista kun Loikkiskin on nyt lomaillu kun kelit oli jossain vaiheessa sellaset et kengättömällä hevosella ei oikein voinu mennä yhtään missään..

Nyt onkin pitemmät vapaat kun maanantai on lopiainen ja tiistai mitä ilmeisimmin etäpäivä niin meen takas työssäoppimaan vasta keskiviikkona ja kouluun mennään takas vasta tuossa kolmen viikon päästä suunnilleen.

Lopuks vielä kehun tuota uutta puhelinta, oon tykänny tähän asti tosi paljon ja oon alkanu oppii käyttämään sitä.
Nuo kummatkin kuvat on otettu tuolla puhelimella, eka kuva aamuhämärässä siksi rakeinen kun en kehannu salamaa käyttää ja se on otettu sillä etukameralla.
Auton kuva on otettu kans kyllä pikkusen hämärässä ja sillä normaalilla kameralla, miusta aika hyvä kuva.

Jatkan Emmerdale maratoonia jonka alotin jo eilen kun oon missannu niitä jaksoja niin katson niitä Katsomosta sitten kaikki putkeen.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: