lauantai 28. joulukuuta 2013

Lahjus itselleni

Kävin tänään vähän tuolla puhelinkaupoilla ja vertailin hintoja ja kaikkea mahollista.

Sit yhestä kaupasta ostin itelleni myöhäisen joululahjan, uuden luurin!


Ai mitenniin tykkään pinkistä?

Toi on siis Samsung Galaxy Core Plus, on aika paljon isompi kun toi miun vanha romu, netin selaaminen on vähän kivuttomampaa tuon kanssa kun ruudusta näkeekin jotain..
Kamerassa on megapikseleitä 5 ja miun vanhassa digikamerassa on 8, perästä tulee..

Jonkin aikaa kun tuota pyöritteli käsissä ja tutkaili mitä tapahtuu mistäkin niin alko vähän toiminnot selkiytymään, kyl mie tykkään tuosta puhelimesta.

Suojakuoria tuohon ei vielä saa kun on niin uus malli mut on tulossa, netistä varmaan sais nyt jo jostain tilattua sopivat.

Eilen kävin ratsastamassa, menin kentällä joku 40min ja hevonen oli tosi kiva!
jonkin verran se temppuili kun pyysi ravia mut sitten kun ravas niin ravas hienosti ja laukkakin oli sellasta aika rauhallista.

Häiriötä hevoselle aiheutti lätäkkö kentällä ja se piti aina kiertää mahollisimman kaukaa ettei tassut kastu.
Käyntien aikana ohjastin sen sitten sinne lätäkköön ja vähän vastusteli mut suostu kävelemään ja sitten se pysähty keskelle lätäkköä, kuopsutteli ja piti päätä alhaalla turpa melkein vedessä ellei jopa ihan kokeillukki nenällä.
Siinä se aikansa ihmetteli ja sanoin et eiks oo hieno lammikko, kuopsutteli ja sitte sanoin et voiaan mennä ja vähä pohkeilla kannustin ni ei halunnu vielä lähteä kun piti vähän vielä tutkia.

Otin ratsastuksen jälkee porukoitten kans loput hevoset sisälle ja jäin vielä syömään.

Maanantaina arki taas alkaa kun on työssäoppimispäivä, mie oon nyt tän viikon lomaillu ja muita lomaks laskettavia vapaita ei sitten ookkaa ennenkun koulu loppuu ja jos jostain vaikka sais kesätöitä niin mitään lomaa ei oo sit sillonkaa tiedossa.

2 kommenttia:

Alcyone kirjoitti...

Söpö puhelin! :D Pitäs hankkia itekki jossain vaiheessa uus. Vanha alkaa jo vähän jumittelemaan :)

-Hanna- kirjoitti...

Miustakin se on hirmu söpö :) miulla ei tosiaa oo vielä suojakuoria tuohon ni kulettelen sitä parittomassa lapasessa :D :D .

Miun vanha puhelin oli kaikin puolin aika onneton ja näyttö naarmunen , herätyskello ja kamera välillä temppuili ja nettiä piti tihrustaa niin siinä oli miulle riittävästi syitä hankkia uus :)