lauantai 11. tammikuuta 2014

Pientä puuhastelua

Eilen työssäoppimispäivän päätteeks kävin Erä-aitassa kattelemassa armeijan ylijäämäkamaa.

Oon jo pitkään haaveillu metallista laatikkoa lääkkeille mutta en löytäny mieleistä joten keksin sitten kun eksyin Varustelekan sivuille että ostan ammuslaatikon ja laitan ne sinne.
No Erä-aitassa aikani kierreltyä ja ihmeteltyä päädyin kuitenki kenttäpakkiin ja kaikki kuumemittarista lähtien mahtuu sinne ja pakki on samalla hauska sisustuselementti.

 
Kävin myös samalla reissulla ennen kotiin menoa ostamassa Poloon sytytystulpat jotka vaihettiin tänään.

Liekkö johtuu pakkasesta mut tulppien vaihdon jälkeen se lähti käyntiin mut se kävi vähän oudosti, vähän niinku kaikki sylinterit ei olis ollu ihan täysillä mukana...

En kehannu lähteä sillä kotiin vaikka se lähtikin käyntiin ja kotona sitten katoin kaverin linkittämän viestiketjun aiheeseen liittyen mistä keksin kattoa vielä yhen kohan siitä autosta että josko vika olis siellä, sen jälkeen luovutan ja totean kädettömyyteni.

Tulppien vaihtamisen jälkeen kävin sisällä lämmittelemässä ja juomassa lisää kahvia ja sitte menin talliin.
Ratsastin Esillä ilman satulaa puoli tuntia kentällä.

 
Isi oli juuri tänään lanannu kentän joten se oli hyvä ja tasainen ratsastaa, tietty vähän kova kun maa on jäässä mutta ei mitenkään paha.
Huomasin vielä et Essiltä puuttu toinen etukenkä mutta ratsastin silti kun ei se kavio hirveästi kulu kun vähän ratsastaa.
 
Viimeks kun kenkä oli tippunu ja olin vähän ratsastellu ilman yhtä kenkää niin kengittäjä sano että ei se kavio ollu kulunu juuri ollenkaan joten hyvillä mielin voin ratsastaa.
 
Nyt Essi on joutunu seisomaan kun miulla on ollu hirveä homma saada sitä autoa kuntoon tai oon ollu liian väsyny lähtemään yhtään mihinkään niin alotetaan taas kevyesti liikuttaminen.
 
Huomenna olis tarkotus vilkasta vielä sitä Poloa ja meen Essillä äitin ja Loikkiksen seuraks ratsastelemaan ensi vähän kentälle ja sitte kävelemään maastoon.
 
Mie toivosin saavani sen Polon kuntoo..
Oon vähä sillä silmällä kattonu jo yhtä toista potentiaalista autoa minkä ostaa sit seuraavaks....

Ei kommentteja: