lauantai 25. tammikuuta 2014

Huomio!

Muokkaan blogia ja banneri on nyt väliaikaisesti tuollainen mutta tausta on valmis.
Yritän jollakin keinolla tehdä uuden bannerin.

Perjantaina meillä oli työssoppimista vaika piti olla ajopäivä.
Opettaja on poissa niin kolme meni ajamaan ja loput mentiin työssäoppimaan.
Ei menny päivä hukkaan koska mie pääsin ajamaan!

Ensin kuski ajo ite että kattoo vähän minkälainen paikka se on ja sitten mie pääsin rattiin.
Mökkityömaalle ajettiin täyttömaata ja ympäri ei mahtunu muuten kuin risteyksessä vekslaamaan ensin keula yhteen pistoon, sitten pakilla toiseen pistoon, sitten keula tulosuuntaan ja pakilla työmaalle.

Ajo alko olemaan pikkuhiljaa varmempaa mitä pitempään ajoin ja kuski anto hyviä neuvoja, opin kierrättämään keulan mahollisuuksien mukaan käännöksissä että takapää tulee hyvin eikä oikase ja haukkaa ojaan.
Olin itseasiassa sillä vanhalla Mersulla ajaessani tehny ihan kenekään opettamatta sitä samaa niin miun ei tarvinnu enää niin vahtia missä takarenkaat tulee kun kierrätin keulan tilan mukaan mahollisimman pitkälle.

Tänään kävin Konnussa, mietin että ratsastanko vai en ja totesin etten jaksa tapella sen hevosen kanssa joten jätin ratsastamatta.

Kaikenlisäks äiti ja Loikkis oli siinä kentällä, luultii et tänään oli valmennus mut se onkin vasta huomenna.
Loikkis meni tosi kivan näkösesti ja jossain kohtaa äiti kysy et haluisinko kokeilla.

Suostuin koska oon menny Loikkiksella viimeks sillon kun sitä vasta opetettiin, menin sillon ekoja kertoja itsenäisesti ja ohjailin sitä ilman taluttajaa mut äiti tais kävellä vierellä.

Nythän sen on jo tosi taitava, laukat nousee kumpaanki suuntaa, ravi on hyvää ja kokeilin istua harjotusravissa, aika pehmee ja helppo istua.
Menin vaan vähän aikaa harjotusravia kun vielä totutetaan sitä siihen.
Keventelin ja menin ympyröitä ja kävelin loppukäynnit.

Loikkis on hirmu iso ja leveä mut todella kiltti, se on meiän tallin nuorin hevonen ja sillä on paras käytös, toinen kiltti jättiläinen on Loikkiksen emä Kirmis.

Mie & Loikkis

Huomenna on meillä ekat agility treenit täällä Imatralla.
Vähän jännittää mut ei oo odotukset kovin korkeella koska luulen et Ginko on niin innoissaan ettei jaksa kuunella ja menee sitten vähän miten sattuu mut luulen et sit seuraava treeni menee vähän paremmin.
Toivon et menee hyvin mut tosiaan meillä on nyt ollu useamman kuukauden tauko niin pitää alottaa vähän varovasti, ei liikaa kerralla.

Ei kommentteja: