perjantai 18. maaliskuuta 2016

Mummon synttärit ja muuta tarinaa

Tänään lähin aamusta ajelemaan Lappeenrantaan päin, mummolla on synttärit ja paikalla oli mummon lisäks täti, isi, veli ja mie.
Mummo täyttää kunnioitettavat 87 vuotta ja on ikäisekseen vetreässä kunnossa koska liikkuu paljon.

Mie laitoin oikein juhlavaatteetkin lähtiessäni, hame jonka laitoin olin ostanu jo viime keväänä ja tänää otin siitä sitte laput irti kun pääsi käyttöön, villakangastakki on mummon vuos sitte ostama ja jalassa nuo pitkät saapikkaat on hankittu vähän aikaa sitte second-handinä.

Huono peilinkautta otettu itsari

Päätettiin lähteä kävellen syömään niin piti vaihtaa sitte matalampi korkoiset kengät jotka fiksuna olin ottanu mukaan kaiken varalta kun nuo on kuitenkin aika korkeet...
Tuuli kävi kylmästi mut takki lämmitti, säärillä, sormilla ja kasvoilla oli kylmä.

Rossoon mentiin syömään ja syömisen jälkeen mentiin kahvittelemaan mummon luokse ja syömään hänen tekemää tiikerikakkua.
Otettiin siinä sitten yhteiskuvakin.

Mie & mummo

 Oli kiva käydä tarinoimassa ja ulkona syömässä mitä ei oo tullu kauheesti harrastettua.

Kotiin päästyä postissa oli oottamassa paketti Dreampetstorelta.
Olin tilannu hurjin alennuksin Ginkolle Hurtta Lifeguard Collectionista uuden heijastinjutun, tuollasen huivimallisen koska se ei tykänny niistä liiveistä joten myin ne pois lojumasta kun ei niitä voinu käyttää, Ginko meni piiloon jo pelkästään kun se näki ne liivit joten ajattelin et jos se sietäis tuommosta huivia vähän paremmin.

Toinen juttu minkä tilasin oli superheijastava talutushihna, tänään käytiin lenkillä heti kun tulin kotiin ja vielä oli valosaa joten pimeäominaisuuksia ei vielä oo testattu paitsi hihnan heijastusta pimeässä eteisessä, voin sanoa että näkyy.


Ja koska miulla ei oo ollu kunnollisia lenkkikenkiä niin tilipäivänä ostin City Marketista lenkkikengät.
Melko pirteen väriset mut mitenköhän kauan...


Tuntu et ollaa oikee kylän väripilkku tuolla kylänraitilla kun kaikkee kirkasta koiralla sekä itellä kun miulla on vielä valkopinkki ulkoilutakki ja siinä päällä yhtä pirteen pinkki liivi kuin nuo kengätkin ja oli miulla sitte vielä oranssit huomioliivit päällä.

Toisaalta mitä paremmin tekee itsensä näkyväks tuolla ulkoillessa niin sen pienempi riski jäädä autoilijalta huomaamatta.
Ei tehty kun puolen tunnin lenkki koska kengätkin oli vasta tänään ekaa kertaa jalassa että ajaa niitä pikkuhiljaa sisään.
Tuntu kyllä ihan hyvälle jalassa.

2 kommenttia:

emu kirjoitti...

Herranjesta nuo kengät loistaa!! Mulle kanssa tuommoset, semmoset ja tämmöset. Ai että mikä katseenvangitsija 8)

-Hanna- kirjoitti...

No joo :D Olin lenkillä ku Jarkko ajo ohi ni sano kotona et "aika värikäs lenkkeilijä näky siellä" ku kengät loistaa ja koirallakii on kirkkaat vermeet :)