torstai 3. maaliskuuta 2016

.Agilitytreeniä ja neulontatreeniä

Eilen oli treenipäivä ja edellisviikon harjotuksen mukaisesti mentiin aluks kuutta estettä joista synty 20 esteen rata, tän kertanen oli paljon helpompi kun se viimeviikkoinen ja kerettiin ottamaan vielä toista versiota jossa oli vaan viis estettä ja siitä synty 17 esteen rata.

Kuvassa meidän rata eli hypyt ja putki.

Onneks oli numerot mut kyl sen alko sitte muistamaan kun niin monta kertaa sitä mentiin edetakaisin.

Kouluttaja sano et ohjaan välillä turhankin liioitellusti vaikka este jolle lähetän olis ihan siinä lähellä et sillä liikkeellä lähettäisin sen kauemmas et pienemmät eleet ja ilman ääntä!

En saanu sanoa koiralle mitään käskyjä koko radan aikana, lähtökäskyn sai antaa mut en tehny sitäkää vaa taputin kädellä reittä ja alotettiin suoritus.
Ohjasin muuten ihan niinku normaalistikkin paitsi pienemmillä eleillä ja kaikessa hiljaisuudessa.
Saatiin virheetön suoritus ja kehuin suorituksen jälkeen kauheesti Ginkoa miten taitava se on!
 Lopetettiin sitten siihen treenit siltä päivältä.

Miulla on kalenteriin merkattu kisoja ja nyt olis 10.3 epikset Wuoksen agility urheilijoiden omalla hallilla johon meen kisaamaan ja talkoamaan sekä 25.3 on viralliset kisat Aviasport areenalla joihin ollaan Ginkon kanssa menossa.
Samana viikonloppuna on isot koiranäyttelyt samalla hallilla ja meidän agiseura talkoilee siellä ja mie oon lupautunu sinnekkin hommiin.

Näyttelyitten aikana järjestetään myös agilitynäytös johon olin suunnitellu vieväni Ginkon mutta se on vielä vähän järjestelykysymys.


Mie kun oon niin innostunu tuosta neulomisesta niin sain muutamassa päivässä valmiiks uudet säärystimet, nää on sellaset mallia yli polven ja eilen olivat ekaa kertaa käytössä!


Uhkasin tekeväni myös kämmekkäät joita olin suunnitellu tekeväni jo aikasemmin mut nyt tänään aloin tekemään niitä kun kaivoin kaapista vanhoja lankoja joista piti tulla jotain muuta mut nyt niistä tulee kämmekkäät!



Ensimmäinen on jo valmis ja tuli yllättävän nopeesti vaikka peukkureiän tekeminen aiheutti hieman päänvaivaa ja piti googlettaa miten se tehdään, en tiedä teinkö sitä oikein mut sain sen kuitenkin tehtyä niin hyvä niin!

Ja tuohon menee loppujen lopuks niin vähän lankaa että saan vielä tehtyä tuon kämmekäs parin jälkeen toisenkin parin!

2 kommenttia:

em kirjoitti...

Hullua noin pitkät säärettimet! Ja muutamassa päivässä?? What, mun kokemuksella kun yläasteella tehtiin, siihen olis menny monta kuukautta. Enkä kyllä nytkään muutamassa päivässä, mitä ihmettä, sulla on varmaan joku kone siellä!

-Hanna- kirjoitti...

Tuli istuttuu monta tuntia neuloen ja sivusilmällä katottuu telkkarii ni kyl ne siitä sit alko valmistumaan, yllätin kyllä itsenikin mite nopeesti noi synty :D