torstai 24. maaliskuuta 2016

Autokauppoja sekä kisajännitystä

Eilen tapahtui sellaista että meidän sininen Datsuni myytiin takaisin samoille kylille kuin mistä se meille tuli ja samana päivänä lähettiin ajamaan Kuopioon mistä haettiin vähän vakiompi Patrol.


Tää on vuosimallia -82.
Vähän fiksumpi käyttöautona kun se monsteridatsuni.
Kulutus on tosi pientä, dieseliä menee tosi vähän satasella, siihe verraten tuntuu hurjalle mitä tuo 740 Volvo vie bensaa.

Tuo vihree vesipää sentään kulkee suoraan suurempia vikuroimatta, vähän puoltaa vasemmalle mut se sininen oli ihan hurja tiellä ajettava..

Tässä ollaan nyt muutenkin jännän äärellä, autokauppojen lisäks. Huomenna on viralliset agilitykisat ja oon jo hienosti ottanu hirveen stressin ja jännityksen siitä.

Miulla on tosi huonot kisahermot, jännitän aina mutta sitte ku pääsee radalle ja lähtee tekemää omaa suoritusta ni se jännitys jää ja keskityn vaa siihe mitä ollaa tekemässä, maailmasta tulee sen kentän kokonen.

Sit ku suoritus on ohi ni sen jälkee on miulla vielä kierrokset korkeella jonki aikaa ennenku sitte alan rauhottumaa.
Todella ärsyttävää mut tuskimpa tuo jännitys tosta koskaan muuksi muuttuu koska oon kova jännittämää vähä kaikkea!

Hyppyytin vähän tossa pellolla pieniä juttuja, meiltä jäi treenit välistä kun lähin mukaan hakemaan sitä autoa.
Huomenna sitten nähään miten kisat menee, pitääköhä laittaa taikaotsalamppu päähän?

1 kommentti:

Meri kirjoitti...

Itsekin hankin juuri käytetyn pienikuluisen diesel auton. En ole muutamaan vuoteen autoa omistanut, mutta nyt muutin sen verran syrjään, että se on välttämätön työmatkojen kulkemiseen. Syöttöpumppu pitää vielä tarkastaa, mutta muuten pelittää kyllä hyvin.