keskiviikko 31. elokuuta 2016

aktiivipäivä

Tänään aamulla kn käytin koirat ulkona otin kameran mukaan että otan ihan kunnon kuvia koirista, ei mitään kännykkäkuvia.
Udo halus lähennellä kameraa mut kyl siitä sai hyviäkin kuvia!

Velmu ilme



Ginkostakin sain kuvan vaikka Udo yritti sabotoida!

Udo aika läheltä

 Frendsie

Myöhemmin aamukahvien jälkeen mentiin jatkamaa halkohommia, isäntä oli eilen pilkkonu loput rangat pölkyiks ja kuva on hänen ottama.
Ei muutakun halkomakone soimaan!


Siinä menikin halkoessa ja pinotessa puoli päivää ja onneks pino tuli ajoissa täyteen kun ei kauheesti tullu kelloa seurattua, sen verran vaa etten myöhästy treeneistä.
Pinot senkun kasvaa ja meillä alkaa olemaa valmista halkoa aika kivasti kun kuuri on melkein täynnä ja pihalle nousee uutta pinoa.


Lisää halottavaa hakemaan!

Ilalla sitten tosiaan agility treenit ja otin pennunkin mukaan että saa kokemuksia, tutustuu toisiin koiriin ja ihmisiin.
Aika kivasti se anto muitten treenikaverien sitä rapsutella, pöydällekkin nostin sen ja yks treenikaveri sitä siinä pöydällä rapsutteli, anto namia ja katto hampaat.
Sitten kun toisen kerran suoritettiin niin toinen treenikaveri piteli pentua hihnassa sillä aikaa kun myö suoritettiin mut laitto jossain kohtaa pennun häkkiin kun lähti hakemaan omaa koiraansa.

Hallissa ihmettelemässä

Hyvä treeni ja harjoitus päivä kummallekkin koiralle!

Kotiin päästessä isäntä oli lämmittäny saunan ja ei muutakun koirille ruuat ja ite saunaan!

Ei kommentteja: