perjantai 19. elokuuta 2016

Kisoja ja muuta arkitoimintaa

Keskivikkona oltiin oman seuran agi epiksissä.
Oli meidän ryhmän kisan järjestysvuoro mutta pääsin erilaisten tehtävien ohessa kisaamaankin ja mentiin kaksi rataa, medi1 ja medi2-3.

Viereisessä hallissa ja pihalla pörisevät mopopojat toi oman haaste lisänsä päivän kisoihin ja meiän osalta medi1 rata menikin ilman virheitä eli 0 ja sija 1.
Radasta on videokin:


Mutta 2-3 radalla slaalomilla juuri pörähti joku mopo ja Ginko katto sinne äänen suuntaan ja ajautu esteen väärälle puolelle kun piti olla välistäveto ja hyppäs sitte esteen väärään suuntaan ja hylky.
Suoritettiin rata kuitenkin loppuun asti mut ei se loppukaan sujunu kun koira tais lukee et miuta ärsytti ne mopopojat niin Ginkonkin keskittyminen jäi sinne slaalomille kun jätti yhen esteen välistä ja korjatessa hyppäs viereisen pituuden poikittain mut ekaan rataan voin olla tosi tyytyväinen.


Nyt voi lähteä ihan suht hyvillä mielin sunnuntain piirinmestaruuskisoihin, meiän joukkue lähtee viimeisenä kaikista.

Ilmottauduin eilen Kouvolaan virallisiin jotka on 4.9 ja lähetään kaverin ja sen kaverin kanssa porukassa sinne.
Ihan kiva saada kisaseuraa pitemmille reissuille vaikka ei Kouvolaan täältä nyt niin pitkä matka ole mutta silti.
Mikkelissä olin ihan yksin niin se oli tavallaa vähän mälsää, ainut jolle jutella oli koira paitsi siellä kun kisattiin ne rotumestaruudet niin juttelin muille japsien omistajille ja oli hauskaa viettää päivä heiän kanssa.

Salaa toivon sitä viimeistä nollaa että noustaan kakkosiin, tai toisaalta tarviaako sitä nyt niin salaakaan toivoa.
Meillä on siis luokkanousu mahdollisuus siellä Kouvolassa.
Oman seuran kisat jotka on samana viikonloppuna jää nyt väliin.

Tänään käytiin lenkillä sport trackerin mukaan 4.59km, yritin ottaa nättiä kuvaa koirista vierekkäin mut yhtäkkii kummatkaa ei osanneetkaa istua käskystä tai sit mentiin maahan ja tuossa yks lopputulos.


Harmi ettei tullu mieleen eilen kisoissa laittaa sitä trackeria päälle, mie joskus treeneissä kokeilin juossa se päällä ja sehän näyttää keskinopeudet ja juostun matkan yms.
Muistelisin et kummatki radat oli suunnilleen jotain päälle 140m, ekalla radalla 20 estettä ja toisella radalla oliko muistaakseni 23, nyt en oo ihan täysin varma.

Mie keksin eilen alkaa taas neuloa, halusin kokeilla neuloa pantaa syksyn viileille keleille.
Alku meinas olla yllättäen hankalaa ja tuo helmineulos meinas tuottaa päänvaivaa mut kyl se sitten alko muodostumaan ja oon nyt jo pitemmällä kun mitä tuossa kuvassa.


Teen tuon siis niin että neulon kapeaa pitkää suikaletta ja ompelen sitten vaan päät yhteen.
ohjeessa oli kaikenmaailman rusetteja sun muuta mut katotaan mihin taito ja into riittää vai keksinkö sitte siihe jotain muuta piristystä vai jätänkö sellaiseksi vaan.

Pahoittelen että on taas vaan melkein pelkästään koirajuttuja sekä puhelinkuvia.

Ei kommentteja: