tiistai 30. elokuuta 2016

Udo kokeili agilityä! - Sekä pikakatsaus muihin päiviin

Lauantaina kaveri kysyi että haluisinko tulla hänen kans treenaamaan, hän oli varannu agi halliin omatoimivuoron.
Sanoin et kyllä, enne yhtä pakkasin kummatkin koirat autoon koska hänellä oli myös oma pentunsa mukana.

Se sama rata joka oli ollu edellisissä epiksissä oli edelleen siellä ja menin koko radan ja hioin sitten lähetystä takaaleikkausella putkelle, tai yritin.


Udo sai ensikosketuksen agilityyn kun opetettiin putkea, se on aiemmin vain nähny kun muut menee.
 Alkuun se ei hokannu eikä ollu ollenkaa kiinnostunu putkesta kun jännitti halli ja uusi ihminen.
Se on siis vain kerran aiemmin käyny hallilla.
Sitten se rupes sujumaan ja muutamia kertoja lähetin ja sitten kokeilin myöhemmin uudestaan niin että lähetin Ginkon perässä Udonkin putkeen ja sehän suju, kummatki koirat sai hurjasti kehuja.

Sitte annettiin pentujen olla yhessä, meiän pikkusta vähän jännitti yli-innokas villakoira mut kyl alko Udonkin elekieli kertomaan leikistä.

Kotiin kun pääsin niin lähin vielä jossain kohtaa iltaa pienelle lenkille ja illalla olikii sitte väsynyttä porukkaa!

Udo

Ginko

Sunnuntaina lähin koirien kanssa lenkille, Sport Trackerin mukaan 6.68km, reippaasti Udokin jakso olla mukana.
Sen jälkeen lähin pyöräilemään, olin laittanu uuen venttiilin eturenkaaseen ja taskuun otin varalle toisen ja pumppu tarakalle.
Pyöräilin siis ekaa kertaa tänä kesänä ja alotin kevyesti, vaan 3,42km.
Tänää huomasin et eturengas on taas tyhjä, joko venttiili ei oo kunnolla kohallaa tai sitte lähes uudessa sisäkumissa on reikä...
En oo vielä selvittäny missä vika joten tänään en siis pyörilly uudestaan.

Eilen oltiin pihahommissa, isäntä sahas runkoja pölkyiks ja halko, mie raivasin pihalta rojuja pois tieltä ettei jää lumen alle (pitää varautua ajoissa), ajoin nurmikon ja kiskoin rikkaruohoja käsin niistä paikoista mihin koneella ei päässy, lakasin rappuset ja viiran kuistin edestä, pinosin halkoja ja jotain kannoin kuuriin.
Lenkille en sitten lähteny kun työt keskeytti tosi kova vesisade, menihä niis pihahommissa kuitenki puol päivää.

Tänään lenkkeiltiin 6.44km, jännästi tuo Trackeri antaa eri lukemia lähes samoille lenkeille...
Piän sitä silti aina päällä koska on toisaala kiva seurata paljonko on tullu kilometrejä ja sitä kuinka ahkeraa lenkkeily on ollu.
Agility treeneissä en oo muistanu sitä käyttää ku ehkä kerran, pitää huomenna vaikka kokeilla muistaessani kun on treenit.
Udon otan mukaan hengailemaan, se on aika ujo niin jos se vielä siitä rohkaistuis ettei heti väistäis uusia ihmisiä mut japsin perusluonne on aavistuksen varautunu, arka sen ei pidä olla...
Udo kyllä kun saa rauhassa tutustua, haistella ja syödä namia vieraan kädestä niin rohkaistuu onneks kyllä että antaa sitten ohimenne koskea.
Edellisellä lenkillä naapurin rouva tuli juttelemaan meidän ohi kävellessä niin pyysin että antaa pennulle namia ja alkuun se ujosteli mut alko sit jopa riehaantua leikkimään!


Ei kommentteja: