lauantai 3. syyskuuta 2016

Kirppislöytö ja päivä Konnussa

Facen roskalava ryhmästä löysin ilmotuksen missä annetaan ruokapöytä ja neljä tuolia, no meillä kun ei kunnollista ole niin ilmotin et tulen hakemaan.
Ensi meinasin et maalaisin sen mut tuossa laskeskelin purkkien pohjia niin maali ei riitä ellei tee siitä tyliin sateenkaaren väristä.
No maalaus ajatus sitten laitettiin jäihin ja kun se löysi paikkansa keittiöstä se tuossa kaikessa rumuudessaan sopii tähän taloon ilman mitään maalauksiakin.


Pyyhin tuosta vaan pinnat läpi ja kaks tuolia mahtu, kaks meni varastoon.
Heti mahtuu enemmän kaikkea rojua sen päälle mut mahtuu kuitenkin vielä se ruokalautanenkin.

Tänään olin sitten koirien kanssa Konnussa.
Lähettiin heti kun tulin niin kävelemään pellolle koirien kanssa; äiti, iskä ja veli lähti myös mukaan mut mummo ei sitten lähteny.



Velipojan kanssa kiivettiin olkipaalin päälle, meistä ei ookkaa saanu yhteiskuvaa vuosiin...


 Peräpellolla oli sellane mutakko missä koirat peuhas kun pienet tryffelisiat.
Udolla oli niin hauskaa et vielä oikein yllytin sitä menemään siihe kuraveteen eikä tarvinnu iha kauheesti kyllä ees yllyttää...




Veli otti kuvan kiven päältä.


 Takaisin päin!

 Loikkis, kesäihottumapuvussaan

Otettiin hevoset sisälle ja mie talutin Arskan, mielessä kävi että olisin ratsastanu kun tuolla olin mutta se sitten jäi kuitenkin...
En muista millonka viimeks ratsastin, tais olla alkuvuodesta Loikkiksella pellolla, lunta oli sillon melkein hevosen mahaan saakka!


Bongattiin kun naapurista rouva käveli shelttipennun ja toisen aikuisen sheltin kanssa niin otin Udon hihnaan ja kävin juttelemassa ja koirat sai haistella toisiaan.
Shelttipentua ujostutti kauheesti, Udo pääs ujoudestaan aika nopeesti ja anto rouvan silittää ja hänen pentunsakin ulskaltautu lopulta tulemaan haistelemaan!

Oli kivaa kävellä kotipaikan maisemissa ja pelloilla, keräsin puista omenia ja luumuja evääksi.

Miulla on huomenna viralliset kisat Kouvolassa, lähetään kahen muun tytön kanssa kimppakyydillä kisoihin ja miun pitää olla aikasin aamulla sovitussa paikassa.
Vielä en oo edes tavaroita laittanu kasaan ja meinaankin lähteä just nyt pakkailemaan reppua (ensin se täytyy etsiä) ja teen eväät valmiiks niin aamulla ei tarvi kun hetki koomata ja ottaa tavarat koiraa unohtamatta ja lähteä!

Ei kommentteja: