keskiviikko 10. helmikuuta 2016

vaatteita ja treeniä

Leivoin eilen pitkästä aikaa mustikkapiirakkaa, tuli hyvää.
Vähän eri tavalla tein taas mut onnistui.


Kävin vielä sit myöhemmin illalla lenkillä Ginkon kanssa ja keli oli ihan hyvä mitä nyt vähän kostea mut sit kun oltiin tulossa takasin päin niin alko satamaa vuoroon vettä ja vuoroon räntää ja lopulta pelkkää vettä lähes kaatamalla, miun takki onneks piti vettä mut toppikset ei joten housut kastu läpimäräks, koiraakin piti kuivatella kun turkki kastu.

Olin eilen ostanu kaverilta hänen itse tekemän villamekon, ihanan rento päällä!



Ite en välttämättä olis jaksanu neuloa minkäänlaista kaulaliinaa suurempaa enkä kyllä osaiskaan niin arvostan sitä että tuo on käsityötä.
Varmasti tulee pidettyä päällä tuota paitaa!

Tänään oli treenipäivä.
Nyt meillä löyty taas radalla vauhtia kun alla oli ihan vaa normi lenkki.
Radalla oli taas kaikenlaisia paikkoja missä piti miettiä kuinka saa sen radan näppärästi sujumaan, kylhä siinä vähän joutu kikkailemaan ja saatiin oma suoritus rullaamaan hyvin.

Kepeillä rikko lopussa muutaman kepin verran että piti sitten eri tavalla käskyttää että ottaa kaikki kepit loppuun asti.
loppusuora oli hauska kun tultiin mutkaputkesta, sitten tiukka käännös vasempaan loppusuoralle jossa oli rengas ja putki ja lopussa oli namikippo niin kyllä Ginko irtos kun kannustin, jättäydyin vähän jälkeen ja se näki että siellä on jotain kiinnostavaa ni hurjaa vauhtia meni loppusuoran!
Esteitä oli tänään tällä radalla 20.

Hyvä mieli jäi treeneistä itselle sekä koiralle.

Ei kommentteja: