torstai 18. helmikuuta 2016

Ostoksia ja askartelua

Tiistaina kävin mummon luona Lappeenrannassa.
Lähettiin yhessä kaupungille asioille ja shoppailemaan jos jotain löytyy.
Mie kävin itekseni Askaretta nimisessä askarteluliikkeessä ettimässä miun pikku projekteihin tarvikkeita ja sitten mentiin Iso-Kristiinaan, en oo siellä käyny sen remontin ja laajennuksen jälkeen niin oli melkonen shokki mite on muuttunu.

Olisin eksyny ilman mummoa koska ei ollu mitää hajuu mistä pääsee ulos tai että mitä liikkeittä on missäkin niin pidin silmällä hätäuloskäynnin merkkejä mut mummo onneks sano tietävänsä missä mennään!

Käytiin lopuks kaupassa ja lähettiin takas mummon luo, miun veli oli jo oottamassa meitä mummolla.
Siinä join kahvit ja sitte lähin viemään mummoa ja sen mummokaveria Kasinolle syömään ja sitte lähin ite ajelemaan kotiin päin.


Satamasta

Askaretta- liikkeestä löysin koristeluteippejä, Pandoraan sopivia koruja (tarkotettu kyllä ihan muuhun), magneetteja miun projekteihin, sulkariipukset vai mitkä virallisesti onkaan ja korvakorukoukkuja niin keksin jo kaupassa että teen näistä korvakorut!



Ihana kauppa se Askaretta, kunhan taas keksin lisää jotain pikku näpertelyä niin sieltä saan niihin sopivia tarvikkeita, leimasimia kattelin sillä silmällä mut en sillä kertaa niitä ottanu ku en ollu varma miten sopis noihin miu tän hetkisiin näperryksiin mut jos sit myöhemmin...

Eilen oli Agility treenit ja treenit meni ihan kivasti, radalla oli 21 estettä.
Piti ihan miettiä omaa linjaa että kerkeen ja ihme kyllä putken jälkeen takaaleikkaus hypylle onnistu, ajattelin et koira ihmettelee mihin suuntaan mie meen että kerkee tekemää piruetin ennen seuraavaa hyppyä mut jatko suoraan seuraavalle hypylle ja siitä tiukka kaarros A`lle.
Ja se takaaleikkauksen onnistuminen siinä samassa kohtaa ei ollu mikää one-off vaan tein koko radan uudestaan ja se onnistu.

Ihan lopuks järjestettiin leikkimieliset kilpailut, otettiin aikaa ja möllien säännöillä laskettiin virhepisteet sekä kaikki koirat meni minien korkeudella radan!
Keinulla Ginko meni ihan kivasti mut sitten niinku olis yhtäkkiä säikähtäny jotain ja hyppäs keinulta alas sivulle, vein sen uudestaan keinulle ja sitten se suju ja loppurata meni kanssa hyvin.
Mie en meiän aikaa muista mut virheitä saatiin 10 eli tultiin toiseksi.
Se oli hauskaa!

Treenien jälkeen olin sopinu meneväni sovittamaan kenkiä.
Bongasin FB'n kirppiksellä tuollaiset pitkävartiset saappaat.


Tallailin niillä tässä kotona vähän aikaa ja menin ulos ottamaan kuvan, vähän hurjaa oli kävellä tuollasilla koroilla kun oon tainnu ylipäätään koroilla kävellä viimeks syksyllä.
Mie tykkään noista, tosi kivan näköset!

Tänään lenkin jälkeen tein niitä miun pikku projekteja eteenpäin.
Olin jo muutama päivä sitten sahannu nuo lyhyet palikat ja nuo valkoiset "lätkät" muotoonsa mutta nyt vasta porasin reiät ripustukselle noihin lätkiin kun porakoneesta oli ollu kummatkin akut tyhjänä, maalasin ne ja nuo missä lukee WC ja SAUNA piti mennä erilaiseen projektiin mut teinkin ne sitten noin...


Annan kuivua ja maalaan sitten vielä lisää noita, ovat aika pahasti vielä keskeneräisiä.
Miulla pitäs varmaan olla maalatessa jotkut kumihanskat koska vaikka miten varois niin miun kädet on aina maalaamisen jälkeen tuon näköiset!


Kynsilakanpoistoaine on aika hyvä tuollasten maalitahrojen poistamiseen iholta jos ei talossa oo muuta myrkkyä...

2 kommenttia:

Alcyone kirjoitti...

Askaretta on ihan paras kauppa! Siellä tosin menee aina hirveesti aikaa. Ei voi mennä vaan "nopeesti pistäytymään" :D

-Hanna- kirjoitti...

No joo, mie kävin nyt ekaa kertaa siellä ja ajattelin et kierrän nopeesti mitä muuta siel on mut ei sitä iha nii nopeesti kierrettykkää vaikka onki pieni kauppa mut kauheesti siel on kaikkii aarteita :D