perjantai 26. helmikuuta 2016

Loikkiksen satulassa!

Kävin Konnussa pitkästä aikaa ja miulla oli vakaa aikomus ratsastaa jompikumpi heppa, Arska tai Loikkis tai parhaimmassa tapauksessa molemmat.
No en ratsastanu ku vaa Loikkiksella ja seki tuntu olleen riittävän jännittävää.


Loikkis on törkeen iso ja levee, olo oli aika olematon siellä selässä.
Oon Loikkiksella menny miun mielestä sillon ku se on vielä opetellu ratsun hommia ja se tulee nyt heinäkuussa jo kuus vuotta.
Tai vieläkii se opettelee mut osaa se jo aika paljon, tasosta en osaa kyllä sanoa mitään mut kävelee, ravaa ja laukkaa käskystä ja pysähtyy myös.


Oettiin laukkaakin vähän kumpaankin suuntaan vaikka meinasin etten laukkaa kun se vanha tuttu pelko koputteli takaraivossa mut kun vähän rentouduin ja jonki aikaa olin ravaillu ni uskaltauduin ottamaan laukkaa.
Oikeaan suuntaan meni hyvin vaikka aika reipasta kyytiä vaikka äiti sanoo ettei se ees menny kauheen kovaa ja vastaavasti vasempaan laukatessa se kompuroi ja sen jälkeen ku oli löytäny tasapainon se otti tosi pitkiä laukka askeleita ja miusta kauheen kovaa vauhtia ja miulla meinas iskeä hienoinen paniikki mut sain sen aika nopeesti rauhottamaan sitä laukkaa ja mentiin pari ympyrää ihan nätisti ja äiti sano taas että ei se ees menny kovaa siinä ku miusta tuntu ettei ollu enää käsissä.



Loikkis oli silti tosi kiva, vähän tuntu et testaili kun kyttäili vähän jotain traktorin työlaitteita yms näkymättömiä mörköjä.
Kivan rauhallinen kuitenkin hoitaa ja työskennellä sen kanssa, sehän onkii äitin tätiratsu ja tätiratsun kuuluu olla rauhallinen ja luotettava.

Ratsastelun jälkeen yritin kuvata koiria mut tulokset puhuu puolestaan et on aika liukkaita...



Marsu ei onneks ollu liukas kun alkuun ku koitin saaha kameraan asetuksia millä se suostuis ottamaan kuvan niin sillä aikaa marsu piiloutu miun jalan alle tai peiton alle mut poseeras sitten kiltisti mut harmittavasti kaikki kuvat on jotenki tärähtäneitä, alla oleva on melkeimpä paras otos.


Marsulta leikkasin kynnet ja sylittelin muuten vain.

Vähän aikaa siinä sisällä vielä hengailin ja juotiin kahvit jonka jälkeen lähin ajelee kotiin päin.
Kivaa oli käyä siellä pitkästä aikaa ja Ginko pääs painimaan koirakavereitten kanssa.

Ei kommentteja: