keskiviikko 24. helmikuuta 2016

neulomaniaa ja treeniä

Ja kas ostin uutta lankaa ja aloin tekemään uusia, tällä kertaa vähän pitempiä säärystimiä!
Sain ne edelliset vihreät säärystimet valmiiksi ja on olleet jo käytössäkin.


Ne vihreet ulottuu vaan polven alle mut näistä teen ylipolven malliset.
Ihan hauska tuo kirjava lanka ja oli valinnan vaikeus minkä valitsen ku oli enemmän ku kaks värivaihtoehtoa.
Kuvassa on yhden illan tuotos joten kyllä pientä kehitystä nopeudessa on havaittavissa ja intoa on myös vähän enemmän kuin sen ensimmäisen säärystimen kohdalla, kun ei se niin vaikeeta ookkaan!
 
Tänään oli sitte treenipäivä, tänään oli vaan seitsemän estettä mutta kun niitä mentiin edes takaisin niin siitä tuli 20 esteen rata..
Miulla oli vaikeuksia muistaa sitä miten se meni ja paljon takaakiertoja niin ei voinu luntata numeroitakaan sillä tavalla.
Taas kellotettiin huvikseen et mikä on nopein ohjaustekniikka ja myös katottiin et mikä tekniikka toimii.
Kouluttajakin kehu että Ginko on tosi hyvä takaakierroissa, osaa itse hakea ja korjata omia linjoja jos miun ohjaukset on sinnepäin.


Kentän toisessa päässä oli ns omatoimipiste missä oli tarkoitus harjoitella eri kulmissa lähestymistä kepeille, meillä ne suju ihan hyvin kun otin muutamia kertoja kummastakin suunnasta.

Sitten kun ihan aluks koitin kierrättää kahdeksikkoa yhdellä hypyllä niin aina kun koiran piti hypyn jälkeen kääntyä oikealla, teki koira piruetin vasempaan kierrokseen ja niin ikään kääntyi menosuuntaan mut sit taas toinen suunta menee virheettömästi.
Yritin namin kanssa ohjata sitä sen huonompaan suuntaan että jättää sen piruetin pois niin vaikka oli nami melkein kiinni kuonossa se teki silti sen piruetin...
Pitänee keksiä joku keino harjoitella sitä..

Mie tässä odottelen lähipäivinä pientä pakettia mutta siitä lisää enemmän sitten kun ne on käsissä!

Ei kommentteja: