tiistai 3. joulukuuta 2013

Elävien kirjoissako

Tää päivä piti olla vielä saikkua mut meillä oli koulussa sellanen päivä että piti olla paikalla että osaa palauttaa torstain etätehtävät, olisin yhtähyvin voinu olla kotona vielä sairastamassa kun loppujenlopuksi ne tehtävät palautetaan perinteisellä sähköpostilla ja olisin saanu tehtävän annon luokkakavereilta...
Että näin..

Eilen käytiin koiran kanssa tuossa rannalla kun oli niin hieno auringon nousu, olin niin aikasin liikkeellä kun olin käyny terkkarilla niin ajattelin et käydään nyt vähän tuulettumassa.




Tänään meinasin et meen tallille mut olin kuitenkin sen verran väsyny ja vieläki vähän kipeenä etten sitte lähtenykkää mut ajattelin huomenna mennä.

Miulla on kaikenlisäks vasen korva totaalisen lukossa nyt jo toista päivää, en kuule sillä kunnolla ja se senkun suhisee vaan.
Kokeilin kaikki poppakonstit sen aukasemiseks; oon hyppiny, pumpannu kädellä, puhaltanu, repiny leukoja, jauhanu purkkaa....
Ei mikään auta.
Jos se ei kohta ala aukeemaan niin joudun mennä lääkäriin että se aukastaan....
Pyörryn varmaan sinne..

Iloisempia uutisia, laitoin eilen sähköpostia Imatran paikalliselle agilityseuralle että olisiko tilaa niin päästään vuoden vaihteen jälkeen treenaamaan!
Tää seura on niin paljon lähempänä ja ei niin kalliskaan kuin Lappeenrannassa.
Miulla olis ollu ihan älytön matkakin toiselta puolelta Imatraa ajaa toiselle puolelle Lappeenrantaa treeneihin niin miulla ei olis ollu varaa sellaseen...

Mitähän toi koira muistaa enää esteistä kun ei olla edes kotona hypitty, nyt oliski sit korkee aika vähän etukäteen virkistää koiran muistia ja itteäni et kotona vähän hypittäis niin ei ole sitten niin suuri kulttuurishokki sitten kun alkaa kunnon treenit!

Täytyy tunnustaa et koira on päässy vähä lihomaan kun lopetettiin treenit tuossa muutama kuukaus sitten ja omakin kunto laskenu ku ei oo enää tarvinnu pärjätä koiran vauhdissa mut tästä vielä noustaan!

Ei kommentteja: