torstai 4. elokuuta 2011

Ei mikää turha asentaja!

Tänää otettiin äitin kans Loikkis käsitelyyn.
Laitettiin suitset, satula ja suojat.
Sit äiti laitto miut selkään!

Alkuun vaa makasin ja ku ei tehny mitään ni nousin istumaa, olin hetken siel ja rapsuttelin ja tulin alas.
Sit äiti punttas miut uuestaa selkää, taas vaa makasin ja sit nousin istumaa.
Sit äiti laitto hepan naruun ja talutti pienen lenkin, miuta vähä hirvitti siin vaihees ku sit Loikkis vähä ihmetteli ku paino seläs mut tehtii vaa pien pyörähys pihalla ja takas katoksee ja tulin alas.

Sit viel ohjasajettii pari kierrosta satula selässä, jossai vaihees niin et äiti ohjasti yksin ilma taluttajaa mut ei se oo viel valmis yksin ohjasajettavaks, se tarttee viel sen taluttajan siihe.

Sit hoiettii Loikka pois ja sit menin remppaa Poloo.
Ekana oisin vaihtanu laturin hihnan mut uus hihna liia pitkä! Tietenki.
No vanha sit vaa takas.
Sit vaihoin virrajakajan kannen ja pyörijän, en ollu sellasta koskaa tehny mut ei se ollu vaikeeta ku pyörijä tuli vetämäl ulos ja painoin uuden vaa samaa asentoo ku mite vanha oli.

Sit otin ilmanputsarin irti et saa tulpat ja johot vaihettuu.
Huomasin sit et uudet tulpan johot liian lyhyet! Tietenki.
Vaihoin sit pelkät tulpat mut se autto siihe et se käy tasasemmi ku tuntuu et edelline seppä ei oo laittanu tulppii ees pohjaa asti ku yks ainanki oli hankala laittaa mut sain sen kuitenki ja kokeilin viel et lähteeks käyntii!
No lähtihän se ja kävi nii tasasee että!
Putsari paikallee ja menoks mut sit alko laturin hihna vinkuu iha järkyttävästi ni ei ku takasi ja väänsin sitä jollai vanhal harjan varrella et sain tiukalle sen ja nyt ei enää vingukkaa, mut se pitää vaihtaa kuitenki koska siin vanhas on joku murtuma.

Ei kommentteja: