maanantai 29. elokuuta 2011

Hallintatesti

Jos ei haittaa ni ei tuu kuvia.

Eli tänää oltii niis agilityn hallintatesteissä.
Suoriuduttiin Ginkon kans todella hyvin!
Saa nähä riittääkö.

Ensi kaikki koirakot mentii ympyrän muotoon ja yks koira kerrallaa pujotteli toisten koirien välissä hihnassa ja siinä testattiin suhtautumista muihin koiriin.
Sekä sit yks niistä järkkääjistä kävi rapsuttamas jokasta koiraa kun se oli pujotellu et katottiin luoksepäästävyttä, Ginko yllättävän hyvi anto rapsia.

Sit seuraavaks oli tehtävänä kuljettaa koiraa irti L muotonen rata, ensin koira toisella puolella ja takas tullessa toisella puolella, testattiin yhteistyötä ja tottelevaisuutta, jonka jälkee sit piti koiran istuu 30sek paikallaan ja omistaja oli siinä joku 30m päässä, yhen kerra Ginko lähti paikalta, sit paikatin sen uudestaan ja sit kävelin kauemmas ja koira jäi istumaan, koko ajan toivoin mielessäni "sano aika,aika,aika" sit vihdoin se tuli ja sit kutsuin Ginkon siitä luokse ja siinä testattiin justiisa luoksetuloa.

Sit oli viel sellane kolmion muotone rata jossa yks tolppa jäi ohjaajan oikeelle puolelle ja se mentii juosten ja koira irti, katottiin kuinka koira pysyy vauhdissa mukana ja meillä seki suju ihan hyvin, koira tuli miul vierellä ja juostiin rata läpi.

Sit yhtä koiraa varte mentii uuestaa kaikki nartut ympyrään urokset kauemmas ja yks lappari meni sit siinä samat puojttelut ja kuviot ku myö muutki mut kummasti vast mei kaikkien jälkeen...

Kaiken kaikkiaan meiän suoritus oli todella hyvä kun vertaa et joillain koirat karkaili ja juoksivat muitten koirien luo eikä totellu kutsuja, tai ei malttanu istuu paikallaa sitä 30 sekunttia tai muute vaa lähti viereltä omille teille suoritusten aikana.

Nyt jännätään sit et päästäänkö ryhmään ja siihen valitaan 7 koirakkoa.
Sunnuntaihin mennessä tulee tieto, siihen asti toivotaan parasta ja pelätään pahinta!

Ei kommentteja: