maanantai 19. syyskuuta 2016

Täällä ollaan!

Nyt on ollu blogin saralla taas vähän hiljaista kun en syystä tai toisesta ole ehtinyt tai jaksanut kirjoitella mut nyt täällä ollaan!

Mie oon kunnostautunu tuolla Facen kirppistelyn saralla, lähinnä ostajana kun mikään miun tavara ei mee kaupaks edes ilmaseks!
Viimeviikolla ostin kirppiksen kautta tuollaset treenihousut, tykkään tuosta kuosista!


Sitten roskalava ryhmästä missä annetaan ilmaseks kaikkee ni käytiin hakemassa tuollanen vitriini josta olis tuleva palkintokaappi, nyt siellä on vaa muutama palkinto ja liuta koriste-esineitä.


Sit äijäkirppikseltä parilla kympillä tuollanen kaappi, tosi hieno miun mielestä ja painava!


Tässä on kyllä menossa vähän sellanen meininki et turhat, rikkinäiset, näitä-vielä-joskus-tarvitaan-irtaimisto tai sellanen mitä ei tuu muute vaa käytettyä oli aikeissa että myydään, lahjotetaan tai heitetään roskikseen niin tuo että raahaan tänne isoja huonekaluja ei oikein tue tätä hanketta...

Oon laittanu jonki verra vaatteita ja muuta pientä myyntiin ihan pikkurahalla mut eivät tunnu kelpaavan joten pitää varmaa heittää UFFiin tai johonkin niin päätyvät sitten edes käyttöön...

Uusia vaatteita en oo ostanu pitkään aikaan vaan juurikin kaikki second handinä ja nyt ei oo edes tarve millekkään vaatekappaleelle!

Eilen lenkin jälkeen keksin käyä tuossa meidän lähipellolla juoksuttamassa koiria, viimeks ku kävin pellon laidassa kasvo pitkää heinää mut oli sittemmin niitetty.

Tänään käytiinkin lenkki jo aamulla ja nyt illalla lähin sitten taas tuohon pellolle että koirat saa juosta ja otin kameran mukaan!


Udon luoksetulo ei oo aina ihan kauheen vahvaa tässä kotipihalla mutta luotin että seuraa Ginkoa ja aina kun molemmat tuli miun luokse sain rapsutettua kumpaakin ja annoin namia ja sitten jatkoin ite kävelemistä tai muutoin usutin et juoskaa vaan en ole ottamassa kiinni.
Ne kävi useasti siinä miun luona ja taas jatkoivat kunnes sitten päätin että nyt lähdetään takas.

Vauhtia löyty koirista ja Ginko meinas innostua vähän liikaakin ja juos Udon perässä ja se juoksee karkuun häntä alhaalla ja heittäyty sitten välillä maihin ni rauhottelin sitä Ginkon menoa kun näytti et Udolla ei oo enää kivaa, juoksivat sitten kyllä vielä hetken nätisti ja sitte lähettiin pois.


Niin! Viime torstaina piti olla treenipäivä ja en muistanu että tieto kulkee s-postin välityksellä enkä ollu kattonu s-postia kun viimeks edellisenä päivänä eikä ollu tullu viestejä ja menin normaalisti treeneihin ja meidän ryhmäläisiä ei tuntunu näkyvän ajattelin et no treenaan sitten yksin tänään.
Mut sitte kun edellisen ryhmän porukalle selvis et miulla ei ole avainta sinne halliin eikä porttiin niin en saanukkaa jäädä yksin sinne ja kun ei ollu tietoa että tuleeko meidän vuoron jälkeen toinen ryhmä niin harmitti kun jouduin sitte lähtemään kotiin ja olin turhaan ajanu eestakas...
No tästä opin et katso sähköpostia ajoissa kun yks jolla se avain olis ollu niin oli viestittäny et tulee jos joku muukin tulee ja koska en ollu sitä s postia katsonu niin ei myöskään kukaan ollu tietonen että olisin ollu tulossa...
No parempi onni ensi kerralla ja nyt tulevana torstaina meidän treenivuoron aikaan siellä hallilla on joku koulutus niin meidän vuoro on peruttu.

Tällästä nyt tällä kertaa, yritän vähän petrata tässä kirjottelussa ettei tuu liikaa kaikkee yhteen postaukseen!

Ei kommentteja: