perjantai 29. heinäkuuta 2016

Nikkarointia ja askartelua

Isäntä on valitellu ku miulla on nii paljo kenkiä ja ne on millo missäkii ni rakensin ratkaisun mitä sattu nurkista löytymää.

Kenkähyllyn itse hyllylevy on vanhasta rikkinäisestä kirjahyllystä jonka sahasin keskeltä kahtia, seinäosat on puisesta terassilaatasta jonka sahasin sopivan kokoisesks ja taakse rimat pitämään rakennelmaa ryhdissään.
Sit mustaa kilikolimaalia seinäosiin, hyllyt jätin maalaamatta mut mietin josko ne myöhemmin päällystäis jollain vahakankaalla tms.


Tosiaan kaikki löyty iteltä jo valmiina niin 0e, ei oo mikää kauhee nätti mut ajaa asiansa!

Sitte kun olin aikasemmin tehny sen tassutaustaisen tervetuloa kyltin ja en tykänny siitä vapaalla kädellä tehdystä tekstistä niin sain äitiltä lainaan kirjainsapluunan jolla sitten teen tekstin noihin kyltteihin.
Hioin sen ensitekeleen pinnan niin että se teksti lähti ja osa tassuista ja maalasin sen uudestaan harmaalla ja tein toisenkin kylttipohjan.


Kun saan tekstit nätisti kylttiin niin maalaan taustapuolenkin että kestää paremmin vettä jos tulee ulko-oveen.

Tuosta purkista taas tuli koirien namipalapurkki.

Sapluunan avulla kirjotin koirien nimet tuohon purkkiin, takapuolelle ja korkkiin töpötin tassun, sit vielä kirkas lakka päälle ettei niin helpolla naarmuunnu maali pois.
Kätevä paitsi vielä kätevämpi se olis sillä uudenmallisella korkilla mikä on helppo avata mut välttää tuokin!


Udolla oli eilen rokotus, se on nyt 12 viikkoa.
Se oli hurjan reippaasti klinikalla, eikä itkeny yhtään kun pistettiin!
Rokotus laittoki väsyttämää ja se oli vähä unelias melkein koko päivän.

En ottanu sitä mukaa lenkille joten menin Ginkon kans iha kaksistaa, oli kuuma!
Miulla oli vettä mukana itelle ja koiralle mut Ginko ei kauheesti juonu vaikka tarjosin useempaa kertaa mut sentää vähä, itekki sai hörpittyä välillä.


Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: