tiistai 14. kesäkuuta 2016

Käsityön jälkeä

Miun tämän viikon koiratapahtuma suunnitelmat näyttää hyvinkin epävarmoilta, meiä maasturi ei menny katsastuksesta läpi joten edelleen meillä on vaan yks auto käytössä.
Eilen olis ollu Kotkassa ne kisat mutta piti väkisin jättää väliin...
Keskiviikon epikset näyttää 50-50 maholliselle!

Miulla on yks sellanen kiva ruskee laukku jonka sisuksiin meinas hävitä kaikki koska sisäkangas oli sellanen irtonainen niin poimuihin hävis kaikkea kamaa, meinasin myyä sen pois mutta ajattelin jos kokeilen ommella sen sisuksen kiinni!
 

Tuollatavalla kun meni jo valmis alkuperäinen ommelsauma, niin pistin samoista kohdista neulalla läpi ja ompelin käsin sen sisäkankaan paikoilleen.
 Ulkoapäin ei pysty sanomaan että sitä olis "korjailtu" ja pääs taas pitkästä aikaa käyttöön tämä laukku!


 Sunnuntaina käytiin lenkkeilemässä metsäpolulla Ginkon kanssa puolisen tuntia, tänään menin sitte noita kylänraitteja pitkin tunnin verran.

Sunnuntain lenkiltä

Miulla oli taas askartelu inspiraatio kun näin netissä kuvan kuormalavan tyylisistä lasinalusista, oon haaveillu jonkin aikaa ylipäätänsä jonkinlaisista lasinalusista joten sen kuvan innoittamana kävin putsailemaan ja mittailemaan tammi parketti palikoita.
Tarkoituksenani tehä sen kuvassa näkemäni tyyliset aluset, ei kuitenkaan täysin samanlaisia.

Ite ku tekee saa just sitä mitä sattuu tulemaan!

Pari ensimmäistä palikkaa halkes koska en ollu malttanu porata alkureikiä, sit totesin et pakko ne on porata joten reiät valmiiks sit vaa ruuvailemaan palikoita paikoilleen.
Helmiäishopean värinen kilikoli maali sopi noihin tosi hyvin, kuvassa se väri vähän vääristyy.

Miulla on työn alla pari, vähän toisen tyyppistä lasinalustaa mutta vielä ei oo varmuutta onnistuuko ne kun ei oo varma miten se materiaalivalinta reagoi siihen kirkkaaseen lakkaan jota suihkin niihin joten kun saan sen ensimmäisen niinsanotun koekappaleen valmiiksi niin sittempähän tiedän!

Ei kommentteja: