lauantai 4. lokakuuta 2014

Tilanne katsaus

Keskiviikkona kävin agility treeneissä, treenit meni ihan hyvin.
Kokeiltiin huvikseen että miten Ginko kulkee kun joku muu ohjaa sitä niin meiän kouluttaja ohjas Ginkoa ja kun vaan käskytti samalla tavalla kun mie niin meni ihan suht hyvin, vähän se ihmetteli että mitä täällä tapahtuu.
Ei sitä oo ennen kukaan muu tuolla tavalla ohjannu kun mie ja meillä on agilitytaustaa nyt joku kolme vuotta suunnilleen..


Treenien jälkeen menin käymään tallilla ja Jarkko oli sillä aikaa purkanu Gazin naamaa ja tässä yks ilta miekin olin siinä auttamassa.
Tämän hetkinen tila on että syyläri on pois edestä että pääsee purkamaan tavaraa pois edestä että pääsee käsiksi siihen rattaaseen mikä on kulunu.

Jarkon kaveri tilaa meille nokka-akselin käyttörattaan niin sitä odotellessa on tuota purettu että sitten kun saadaan se osa niin pääsee hetimmiten sitä vaihtelemaan.


Kävin torstaina ratsastamassa pitkästä aikaa, menin Hoppiksella lautatarhassa kun Loikkiselle oli tulossa ratsuttaja niin sai kentän kokonaa itelleen.

Menin kaikissa askellajeissa tuossa tarhassa ja ainoa mitä pyysin oli että asettu ympyrän suuntaan, muuta ihmeellistä en siltä vaatinu.
Vauhti sillä on muutenkin Essiin verrattuna tosi hidas niin tuntu ettei oikein etene mutta niin pitkä tauko taas ollu että Hoppiksen vauhti oli loppujen lopuks ihan hyvä!


Vahinkokuva mut laitetaan sekin nyt tänne!

Mitään muuta ihmeellistä ei oikein nyt oo tapahtunukkaa paitsi että toisella marsulla ei oo kaikki ihan kunnossa niin maanantaina soittelen eläinlääkärille, saa toinen hoitoa...

Ei kommentteja: