torstai 9. lokakuuta 2014

Päivä maalla


Eilen käytiin Geen kanssa agility treeneissä, meillä on selkeesti takaaleikkaukset ongelma.
Gee ei jostain syystä halua tai ei ymmärrä mennä kun pyydän.
Ja sitten toinen että jos lähetän Geen putkeen ja puoli vaihtuu niin se joko heitti putken suulla piruetin kun ei tienny missä mie olin tai muutaman kerran tuli persaus edellä putkesta ulos että on kerenny kääntyä putken suulla...
Kyllä sit tuli onnistumisiakin mutta lisää treeniä!

Treenien jälkeen menin käymään tallilla ja Jarkko oli kerenny purkamaan Gazia niin että se rikkonaine ratas on nyt näkyvissä!
Kuvassa punaisen rattaan hampaat on kuluneet niin tuota osaa nyt odotellaan.


 Tänään lähin suht aikasin ajelee Kontuun tarkotuksena keretä kyntämään ennekuin on sovittu treffit Netan kanssa.

Kontuun tullessa kuulin joutsenten ääniä ja menin kattomaan nii naapurin pellolla oli miun erittäin tarkkojen laskutoimenpiteiden tuloksena 43 joutsenta!
Mikä käy todella selkeästi ilmi kuvasta...


Just sillon kun sitä kameraa ei oo ottanu mukaan, tälleen syksyllä kun linnut alkaa muutahtelemaan niin niitä saattais päässä kuvaamaan hyvältä etäisyydeltä mut kännykällä en ees alkanu tsuumailemaan kun se menee niin heikkolaatuseks.

Iskä oli kerenny jo Valmetilla vähän alottelemaan kun tulin pellolle ja jatkoin siitä mihin se oli jääny ja se lähti syömään.
Tuli se sitte neuvomaan miten tehdään kivenympärys ja päisteet mut kuitenkin se ite viimeisteli sitten.
Lupasin tulla uuestaan niin et olis koko päivä aikaa kun sitten olis vuorossa isommat pellot ja niihin menee sitte useampi tunti kun tuohonkin pienempään alaan sai menemään muutaman tunnin.


Pelto saatiin valmiiksi sopivasti ajoissa niin kerkesin lähteä Nettaa koukkaamaan Joutsenosta ja levitettiin muutama Worrycrossi kisajuliste ja lähettiin sit heppailemaan.

Otettiin Hoppis ja Essi.
Essi oli ihan vaan kokeilussa että missä kunnossa sen jalka on kun se on nyt saanu laidunlepoa jonkin aikaa mut ei kestäny ravia, muutaman kierroksen lautatarhassa ravasin niin oli epäpuhdas eikä mielellään ravannu...


Kävelin sitten sen aikaa kun Netta ravaili Hoppiksella ja ratsastuksen jälkeen laitettiin hevoset sisälle.
Virtaa olis Essillä kyllä ollu jos vaan jalat jaksais....


Sähkis on ehkä hieman muuttunu parempaan, verta ei enää tuu pissan mukana mut vielä se on kuitenkin ehkä apaattisen oloinen mut antibioottikuurikin on vielä kesken ja sitä saa vielä jatkaa muutaman päivän ylimäärästä jos tuntuu et on tarvetta.

Ei kommentteja: