sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Shoppailua ja ajelua

Torstaina kävin mummon kanssa shoppailemassa!
Mummo lupas kustantaa kaiken mut en loppujen lopuks löytäny ku yhet farkut, alusvaatteita, sukat ja kynsitarroja.


Käytiin pyörähtämässä markkinoillakin ja siellä oli korukoju mistä löysin hienon napakorun, siinä kohtaa mummo sano että tuon saat maksaa ihan itse sen jälkeen kun sille selvis mihin se koru on tarkotettu, heh...


Tänään olin tuossa tallilla pyörimässä ja Jarkko oli kerenny jo kasailla Gazia mut mie kerkesin sit naamapellin kiinnitykseen yms ja sit kun se oli kasassa se ajettiin ulos!

Lavalla oli tavaraa mikä oli menossa pikkuvarastoon joten ajettiin takapihalle, mie sain ajaa!
Mätettiin tavaraa varastoon ja Jarkon tuttukin tuli ihmetteleemään Gazia ja auttamaan tavaroiden varastoon kantamisessa.

Sit meitä alko lapsettaa; pihalla oli risukasa niin mietittiin et pitäskö se kasa viiä johonkin mut tultiin siihen tulokseen että tallotaan se!



Mie sain talloa, tuo oli ensimmäinen kerta kun ajan tuolla kyseisellä yksilöllä, se kun levis tullessaan heti käsiin mut Jarkko on reippaana ja ahkerana sitä korjannu ja mie oon pyöriny säännöllisesti jaloissa.
Suu messingillä ajelin ees takas siinä risukasan päällä!
Hauska laite vaik onki kankee kääntymää.

Mopollakii ajettiin rinkiä pihalla, koska voitiin!

Ensi viikonloppuna on sitten Worrycrossi, ollaan menossa tuolla sinne vinssiautoks johonki lutakon laitaan siltä varalta jos vinssittömät kisaajat jää jumiin niin myö hinataan ne ylös ja ne pääsee jatkamaa kisaa.
Huomenna jatkuu Gazin hoito.

Ei kommentteja: