sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Viikon tilanteita

En oo taas vähään aikaan kirjotellu mut eipä paljon oo tapahtunukkaan..

En oo tallilla pahemmin tällä viikolla käyny, meillä hevosetki rokotettiin tällä viikolla joten siitä tuli muutama päivä ratsastuskieltoa.

Oon koittanu vähän Susukia taas alotella laittamaan, olisin eräs päivä lähteny ajamaan mut ei tullu älyä yhtään mihinkään.

Vinssin luulin olleen rikki, ensi kuuluki vaa niks naks mut sit yhtäkkii alko vinssin rumpu pyöriä ja sain kelattua vaijerin sisälle.
Luulen korjanneeni sen vinssin vaihtelevan toimimisen kun yks kaapeli oli vähän löysällä niin sen tiukkasin.

Jokin sähkövika siinä nyt on, maakaapeli ja startin heräte täytyy tarkistaa kunha tulee sopiva hetki että valosaan aikaan pääsee tutkimaan.
Yhen sulakkeen vaihdoin ja nyt tulee mittarille valo ja puhallin toimii.

Mut ei starttaa ei ees pyöritä. Ei sano yhtään mitään.


Työssäoppimisessa pääsin tiistaina ajamaan puol päivää ja keskiviikkona ajoin koko päivän!
Perjantaina koulussa myö tytöt päästiin ihan keskenämme ajamaan koulun vanhaa Volvoa.

Mätettiin vuorotellen lunta pyöräkoneella kyytiin ja ajettiin se Vuokseen.
Käytiin jossain kahvillakin, kun lähettiin huoltoaseman pihasta niin siinä oli pari äijää pihalla tupakalla niin kyllä kattoivat pitkään kun kolme blondia ajelee tuommosella vanhalla kuorkilla ja vastaan tulevien vanhempien miesten ilmeet oli kans aika näkemisen arvosia!

Huomenna olis taas työssäoppimista, jotenki ei ikinä hirveesti houkuta tällee sunnuntai iltaisin tieto että taas aamulla hallille kun ei noita hommia tuolla miulle aina ole ja kohta alkaa se pitkä työssäoppimisjakso jollon ollaan pelkästään oppimassa niin jos ei sillonkaa hommia ole niin etin toisen harjottelupaikan, sellasen missä pääsis sitten kanssa ajamaankin..

Oltiinhan myö agility treeneissä tänään ja Ginko oli niin hyvä!
Ainoo et alkuun pyöri eikä oike meinannu keskittyä, meinas lähössä varastaakkin.

Tehtiin ensin puolet radasta ja sitten toinen puoli.
Piti tehdä itse aika paljon kaikenlaisia käännöksiä, jaakotus, valssi, että rata sujuu mahollisimman sujuvasti ja osoitetaan selvästi koiralle mikä on seuraava suunta ettei mee väärälle esteelle jotka oli aika ottavasti.
Lopuksi otettiin koko rata ja yllätyin miten hyvin Ginko meni ja siitä yllätyin vielä enemmän että saatiin aplodit kentän laidalta!

Kontaktit meni vähän niin ja näin kun se oli niin innoissaan että hyppäs kontakteille ja kontakteilta alas joten ei aina osunut niihin maalattuihin kohtiin.

Ens lauantaina olis Lappeenrannassa möllikisat, ajattelin mennä ja viikko sen jälkeen on sunnutaina omalla hallilla möllikisat.
Meillä on sillon treenit peruttu mut jos mennään kisaamaan niin saadaan hyvää harjotusta.

 Riippuen kyllä ehkä vähän miten ne Lappeen kisat menee mut toisaalta vaikka menis penkin alle niin kokemus se on sekin!

Ginko seuraa suoritusta


Ei kommentteja: