tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tapahtumarikkautta

Viimepäivinä on tapahtunu enemmä ku vähää aikaa kaikkee jännää...

Perjantaina työssäoppimisessa pääsin mukaan lavettikeikalle Tikkurilaan.
Käytii vesivoimalalta hakemassa sellane sievä generaattorin osa, joka piti viedä romikselle pikitien päähän.


Tuo on yks neljästä osasta mitkä on siellä generaattorin sisällä, ne on asennettu paikoilleen -20 luvulla ja menee nyt remontin myötä vaihtoon.
Painoa tuolla osalla on pyöreesti 30 000kg.

Eilen pääsin mukaan viemään toista samanlaista samaan paikkaan.
Reissut oli 10 tuntisia joten autossa istumista (ja eilen nukkumista) tuli ihan jonkin verran, vielä ei oo rekkamiehen ahteria kun meinas alkaa takamus puutumaan siitä istumisesta...

Lauantaina oli Heikki Silvennoinen esiintymässä Ruokolahden paikallisessa kuppilassa.
Puhe oli että olisin saanu seuraa sinne mut loppujen lopuks menin sinne ihan yksin!


En koskaan käy yksin baareissa eikä niissä tuu käytyä muutenkaan kovinkaan paljoo mut oli silti hauskaa päässä vähän ihmisten ilmoille.
Olin varmaan ku peura ajovaloissa, silmät selällään kun vahdin ympäristöä ja joku ohimennessään miulle tuumaskii et "älä oo noin pelokkaan näkönen!"
Tykkäsin kyllä keikasta ja täytyy tunnustaa et tunsin vaan pari biisiä ennestään mitä soittivat, muut oli kaikki miulle ennen kuulemattomia.

Sunnuntaina oli mummon 85 vuotissynttärit ja käytiin ensin syömässä Lappeenrannan kasinolla jonka jälkeen oli kakku kahvit mummon asuintalon ruokalassa, sinne mahduttiin kaikki hyvin.


Juhlien jälkeen otin Ginkon mukaan Konnusta missä se oli ollu hoidossa  viikonlopun ja lähdin ajelee kotiin.

Ensi sunnuntaina olis möllikisat ja niihin osallistutaan satavarmasti.
Treenit on siltä päivältä peruttu kun meillä tosiaan on sunnuntai se treenipäivä ja ne on tuossa omalla hallilla.
Vähän jännittää, jätin menemättä viime lauantaina Lappeessa olleisiin möllikisoihin kun tuntu et pitää muutenkin olla joka paikassa nii nyt sitten mennään kokeilemaan!

Pieniä suorituspaineita oon kasannu itelleni kun meillä on vasta yhet kisat alla ja ne voitettiin niin tuntuu että on pärjättävä yhtä hyvin mut oon koittanu kyllä takoo itelleni järkeä että osallistuminen ja kokemuksen kerääminen on tärkeempää kuin se sijoitus.
Miulla on nimitttäin oikeesti tarkotus ens vuoden alussa lunastaa lisenssi ja alkaa kisaamaan virallisissa ja tämä vuosi kerätään vaan kisakokemusta noista epävirallisista.

Ei kommentteja: