tiistai 11. maaliskuuta 2014

Aurinkoa ja vähän synkkiä pilviä


Marsut on käyneet vähän istumassa tuon pajukaaren päällä, tai lähinnä toinen niistä.
Jotku tuet pitäs tehä tuohon kaareen kun sen verra paljon kiipeilevät siinä päällä et ei kestä enää muodossaan vaan lässähtää helposti noin.
Eilen illalla oli tuolla lailla kun tulin kotiin ja tänään työssäoppimisen jälkeen kun laskeuduin kotiin niin oli taas noin...

Tänään oli niin hyvä ja aurinkoinen päivä joten kotona vaihoin vaatteet ja lähin tallille, ajattelin et ratsastan puoli tuntia mut mentiikin melkein tunti.
Käytiin maastossa alkukäynnit ja suunnittelin ratsastavani pellolla mut oli niin vetelää et mentiikii kentälle vaik siellä on iso lätäkkö yhessä kulmassa ja Essi inhoo lätäköitä.

No siinä ravailtiin sun muuta ja jossainkohtaa otin käyntiä ja pyysin sitä menemään sinne lätäkköön.
Siinä oli vettä vaan ruununrajaan asti, Essi kuopi etujalalla ja haisteli ja maisteli vettä ja jäälautta ajelehti keskellä Atlanttia niin sitä särki jalalla ja haisteli eikä pelänny vaik jää piti ritinää kun oli niin kovin ihmeellistä seistä siinä lätäkössä.

Aikamme kentällä pyörittiin ja mentiin sitte lopuks viel maastoon ja otin yhen reippaan ravipätkän ja sit loppukäynnit.

Laitoin Essin takki päällä sisälle ja kävin harjaamassa Hoppiksen ja Kirmiksen ulkona tarhassa, olivat piehtaroineet mudassa ja se oli kuivunu turkkiin niin lähti helposti piikkisualla, älytön pöly nous joten oli parempi harjata ne ulkona ennekun tulevat sisälle.
Siitä oli vaa hetken hyöty kun todennäkösesti kun menevät huomenna ulos niin piehtaroivat taas siellä kurassa...

Oon miettiny että etin uuden työssäoppimispaikan, täs nykysessä kun ei oikein pääse tekemään mitään ja tänään erityisesti otti päähän se etten pääse oppimaan.

Kuten tällä hetkellä vähän kaikki muukin ottaa päähän...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ratkaisu pajukaari-ongelmaan: http://tinyurl.com/n9gd9vn

-Hanna- kirjoitti...

:D tuoha oliski hirvittävän hyvä!