lauantai 24. syyskuuta 2011

uusi look!

Tänää lähettii melko aamusta Laren kans ajelee Joutsenoo, tarkotuksena varata kummallekki parturi aika, Larelle ois koht saanu letit ja mie halusin muute vaa uutta ilmettä tähän iänikuisen tasapitkään ja paksuun tukkaan!
No Lare kävi eka yhes paikassa ja se tukka leikattiin ja se ei sit kerenny miun tukkaa käyä leikkaamaa.
Käytii pitsalla ja sit kekkasin et joku toine mesta ehkä kerkeis, mentii sit Muoti Tukkaan jossa sit miun tukka leikattiin!

Mukana miulla oli vaa epämääränen kuva et minkä tyylistä olin ajatellu, jonkii aikaa neuvoteltii kampaajan kans ja sit se kävi leikkaamaa (tai puukottamaa ku veteli sellasella terällä hiuksia) ja samalla sit kerroin et mitä vois viel tehä niin lopputulos oli paljon parempi ku mitä olin osannu ees oottaa!

Edestä

Takaa


(Kuvissa päällä uus paita!)
Sit se viel vähä sellasel jutulla teki muotoa tukkaan ja laitto hiuspuuteria ja lopuks viel lakkaa ja tukka oli niin pöyhee että!
Pelkästää se et se lyhens päällimmäisii hiuksii ni ne nous juuresta iteksee sillee ylös päin ku ennen ne oli niin paksut ja painavat et täs tukas ei ollu mitää ryhtiä eikä muotoa.
Ostin kampaajalta itelleni hiuspuuteria, tosi kätevän olosta ainetta ja tulee varmasti käytettyy!

Kampaajan jälkee lähettii Kontuu kahville ja Lare lähti siitä Leppälään ja mie menin mättää Essin karsinasta paskat ja sit lähin ratsastaa.
Menin tällä kertaa Penttilän kylän suuntaan, olisin menny Penttilässä yhelle mettätielle joka olis menny sille samalle tielle jota olin tullu mut en ollu varma mite se meni ni tulin sit vaa samaa reittiä takas.
Ravasin sekä laukkasin joitai pätkiä ja tosi paljon käyntiä välissä ja loppuun taas pitkät loppukäynnit niinku viimeks oli varmaa joku 20min lopppukäynnit ku kiersin Marttilan ja nyt oli joku 15min.
Vettä sato Kattilanmäessä ja kotipihalla, muuten säilyttiin ihaa kuivina!

Rajavartioston auto tuli vastaan mut muita autoja ei tullu ja miul oli nyt heijastinliivi sekä kypärässä se heijastin mikä on kesät ja talvet siinä.
Pitäs varmaa oikeesti ostaa ne kunnon jalkaheijastimet, sellaset mitkä ei sit talvellakaa jää syvempäänkä hankeen!

Ratsastuksen jälkee päästii Laren kans saunaa ja sit käytii Joutsenos nopeesti ja sit mentii Leppälää.
Lare purki mustaa jeepiä ja mie opetin jotai agijuttuja Ginkolle.
Sit lähettii kaupunkii päi.

Iha kiva päivä oli, oli tosi kiva ratsastaa ja oli ihanaa käyä saunassa.
On myös kivaa kun on uus tukka!

Ei kommentteja: