keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Reeni

Tänään oli Agilitytreenit.

Kävin Ginkon kans pienel kävelyllä enne ku piti lähtee hallille ja sit hallin pihalla käveltii viel hetki ennenku mentii sisälle.

Tunnustin etten ollu harjotellu juurikaan sitä kontaktia koska en oikee ees tajunnu mite se opetetaa mut ilmeisesti olin ainaki oikeilla jälillä ni nyt sit pitäs sitä harjotella.

Meitä oli tänää vaa 4 koiraa ja muut joilta puuttu koira oli katsomassa.

Ensi hypättii vaa yhtä estettä ja palkkasin maahan ettei koira (joka jo valmiiks on ns kädessä kiinni) oppis vähä irtaantumaa eikä tuijottas miuta koko aja namin toivossa ni hypyt suju tosi hyvin ja palkkasin aina maahan.
Sit otettii kaks estettä ja neki hypyt suju tosi hyvin ja namialustan kanssa hyvä et kerkesin perää ku se oli jo menossa esteille!

Sit opeteltii menee putkea.
Putki oli ensi tosi lyhyenä ja sitä pidennettii sit ku suju hyvin.
Ginko ei antanu opettajan pitää kiinni ni koitettii hihnan kanssa ja sit päästi vaa menemää ku kutsuin putken toisesta päästä!

Sit kokeiltii iha vaa et istutin koiran putken etee ja sanoin "paikka" ja menin ite putken toisee päähä ja kutsuin ni Ginko meni putkeen!
En todellakaa olis uskonu et se noi helposti oppis sen ku muutenki aremman olone koira ni ei tollasta sit aristellu yhtää!

Sit vaa aina istutin putken etee ja kutsuin ni tuli läpi!
Hieno koira!

Lopuks laitettii este ja putki, ensi hyppy ja sit putkeen ja se jopa meni sinne vaik oltii samassa päässä putkea ja silleenki sain menemää et heitin namin eeltä ja sit otti palkan maasta!

Oli kivat treenit ja koiraki näyttäs tykkäävän ainanki ku saa nii paljo herkkuja!

Ei kommentteja: