torstai 3. maaliskuuta 2011

Ihan pihalla

Sen lisäks et oon ollu töissäkin vähä pihalla, kun on jo kolme päivää koskenu kurkkuun ja keuhkoihin, mut ei oo lämpöö nostanu eikä nuhaakaa varsinaisesti ni töissähän se on oltava, ni oltiin tänään Ginkon kans koirapuistossa melkeistä kaks tuntia!

Ekaks meiän kans oli Coton De Tuléar uros jonka kans Ginko vaa haisteli ei leikkiny, sit mentii isojen puolelle mut ei ne isotkaa oikee välittäny siitä ja sit katottiin et pienten puolelle tuli kaks Japsia ja mentii takas pienten puolelle.

Ginko leikki ja juos hirveetä kyytiä nuoremman Japsin kans, sitä oli mukava seurata!
Sit tuli vanha tuttu Kiinanharjakoira ja sen kans vähä leikittii ja sit alko olla jo niin väsyny et kun Saluki pentu tuli niin sen kans ei jaksanu enää leikkiä ja sit oltii vähä känkkäränkkää.

Puistosta lähettiin kotiin kaupan kautta ja ostin Ginkolle uuden lelun (sil on oikeesti niin vähän leluja et oli ostettava) meiltä on myös hävinny semmone pehmee jalkapallo, ei löydy mistään eikä se oo sitä voinu syyäkkää!

Marsuilla oli tänää lakanoiden vaihto, ja huomenna kun on vapaapäivä (lauantaina töihin) meen käymään kaupungilla ostamassa marsuille uutta alusmatskua häkin pohjalle, vaihan purut semmoseen toisenlaiseen, kerron siitä enemmän kun haen sen säkin ja C-vitamiiniä on kans listalla ja Ginkolle täytyy hakea ruokasäkki.
Ja jos sitä itellekkin jotain tarpeellista....

Huomenna olis tarkotus lähtee tallillekkin, eilen olin niin ahkera et ratsastin melkein tunnin kentällä ja keuhkot oli tulessa sit illalla, ei tehny rasitus kovin hyvää...
Piti mennä vaan puoli tuntia mut se sit vähä veny niinku aina.

Ei kommentteja: