tiistai 22. maaliskuuta 2011

Aurinko näkyvissä!

Siis en voi käsittää et nyt tuolla paistaa aurinko, ja se lämmittää nii kovi et oikee tuntu ihanalle käyä ulkona!

Ajattelin et mennää nyt iha reilun pitkä lenkki, oltii varmaa joku tunti, ni Ginko oli kyl innoissaa, vielä ku oli mutaa näkyvissä niin jos olis ollu irti niin se olis jääny juoksentelee siihe mutakkoon!


Ginkon masunalus ja jalat oli märät ja mutaset ja miun kengät ja sukat kastu kun miulla ei oikeen oo kunnollisia tän kelin kenkiä.
Kotona koira suihkuun ja suihkutin mahan ja jalat puhtaiks ja sit kuivailin.
Oli muuten ensimmäine kunnon kerta kun suihkutetaan, ku sitä ei oo ollu tarvis pestä ja eikä olla sit ees huvikseenkaan pesty sitä niin tosi nätisti oli, vähä jännitti tietty mut hyvin sain suihkutettua sen.

Eilisestä sen verran että kävin kaverin kanssa tallilla, ratsastettiin Essillä ja sen puoliveljellä Arskalla kutakuinkin puol tuntii per lärvi.
Ensi oltii kentällä mie omalla ja kaveri Arskalla ja sit mentii maastos käymää pien lenkki.
Tultii takas kentälle ja vaihettii ratsastajia ja mie jäin kentälle pyörimää Arskan kanssa ja Kaveri kävi sit ueestaa nyt vaa kävelees maastossa.

Loikkis järjesti meille ohjelmaa kun se aina hengailee siinä penkalla kentän vieressä.
Lunta oli kertyny nii paljo siihe et se ylimääräne lanka on joku 50cm korkeudessa niin ori päättikii et nyt minä tulen ja harppas vaa langan yli ja liuku penkan alas ja sit se olikii kentällä!
Äkkii alas hevosten selästä ja mie vein arskan katokseen et otan Loikkarin kiinni ja sit vihdoin sain sen kiinni ja vein sisälle.
Jatkettii sit iha normaalisti ratsastusta!

Ei kommentteja: