tiistai 28. joulukuuta 2010

Marsun lääkärikeikka


Tuksu, eli oikealta nimeltään Ipana kävi tänään lääkärissä!

Sillä oli aiemmin menny hammas poikki ja en sillon saanu heti tuttua eläinlääkäriä kiinni, asia hiukan jäi.

eilen olisin vieny avovastaanotolle sinne missä yleensä käytän mut tälläviikolla siellä ei ole avovastaanottoa ollenkaan ja mentiin sitten toiseen paikkaan, Fokukseen, kysymään et onko heillä, mut ei ole ollenkaan ja heiltä sain numeron johon soittaa et vielä tänään olis jollakin ollu avo.

Soitin numeroon ja sinne olis päässy vasta seuraavana päivänä ja olin jo varannu ajan sieltä mut sit soitin sinne mistä olin sen numeron saanu et pääsiskö heille sitten koska sinne toisaalle pääsis vasta seuraavana päivänä kun en edes tienny missä se toinen paikka oli niin pääsin sitten tonne Fokukseen.

Tuksu oli hieno tyttö!
Anto lääkärin kurkata suuhun ja oli vaan.
Hampaat saatiin lyhennettyä ilman rauhotusta jota olin stressannu kokopäivän koska se on riskialtista niinkin pienelle ötökälle ku marsu!

Sitten toinen lääkäri kuunteli sydänäänet ja tutki kropan painelemalla onko normaalin tuntuinen ja sydänäänet oli hyvät ja kroppa hyvän tuntunen.
Hammas oli tulehtunut ja se on nyt antibioottikuurilla, nekin se ottaa tosi hienosti!

Kehuivat turkkia kiiltäväks ja muutenkin kiltti ja paljon käsitelty marsu!

Tuksulla on myös sisko, Kirppu ja oikeelta nimeltään Ipokki. Kirpulla on hampaat ok mut Tuksu on omansa johonki luultavasti kolauttanu..
Alla olevassa kuvassa Tuksu siskonsa Kirpun kanssa.


Mie oon niin ylpee pikku pallerostani!

Olin aiemmin ostanu hienohelmoilleni C-vitamiinitabletteja mut nehän eivät kelpaa pikku prinsessoille niin kun lääkäri oli puhunu C-vitamiini jauheesta niin keksin et murskaan ne tabletit ja survon ne kurkun päälle, Kirppuun meni täydestä mut Tuksu vähän vierasti vaikkakin söi sitä kurkkua!

Tänään en mee Kontuun koska Essi on nyt levossa mut myöhemmin sitten Ginkon kanssa iltalenkki!

Ei kommentteja: