maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivän hevostelua

Eilen meinasin lähteä äitin ja sen hevosen kanssa yhtaikaa kävelymaastoon mut äiti ei sit lähteny ku Hoppis ei ollu liikkunu vähään aikaan ni mie menin yksin ja sit oltii yhtaikaa pellolla pyörimässä.

Tänään meillä kävi ratsastamassa belgialainen nainen joka ei ollu ennen ratsastanu suomenhevosella ja halusi kokeilla sellasta.

Se nainen on meillä asuvan hevosen omistajan miehen sukulaisia, asuu Belgiassa eikä puhu juurikaan sanaakaan suomea.

No tämä nainen lähti sitten Hoppiksella, se joka hänet sinne toi lähti omalla puoliverisellään sekä naapurin rouva lähti omalla suomenhevosellaan viemään tätä belgialaisnaista maastoon.
Reissu oli ollut hieman vauhikas koska HP ei halunnukkaa mennä viimesenä ja muutenki kaikki kolme hevosta oli intopinkeenä.
Kovaa olivat menneet!

Mie lähin Essillä ratsastamaan ku se porukka oli lähteny, menin kylätietä ja sitten metsäteitä ja pellolle lopuks vähän ravaamaan ja laukkaamaan.

Ja koska en ikinä saa ketään ottamaan uusia kuvia niin joudun tyytymään vanhoihin.
Tämä kuva viime talvelta, oli miun ja Essin ensimmäinen talvi.

Menin sillon paljon kentällä koska yritin päästä miun pelosta eroon joten ratsastin siellä niin usein ku uskalsin tai en keksiny hyvää tekosyytä olla ratsastamatta.

Se oli ihan järkyttävää se miten paljon voi pelottaa vaikka mie oon ratsastanu pienestä pitäen, en ees oo varma mistä se on tullu mut miulla on pieni epäilys....
Nykyään en mene juuri ollenkaan kentällä koska mie oon selättäny sen pelon melko hyvin!
Huomaan mite uskallan mennä eri askellajeja niissä kohissa missä en ennen uskaltanu.
Mutta vielä mie meen mieluummin yksin maastoon ku jonkun kanssa koska ensinnäkin Esteri intaantuu niin etten ole varma saanko sitä pysymään hallinnassa muta yksin olen saanu ainakin tähä asti.

Uusia kuvia toivottavasti tulee lähiaikoina!

Ei kommentteja: