keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Menneisyyden havinaa ja sokeria

Tänään koulussa sain ajaa ehkä ihanimmalla autolla vähään aikaan; Peugeot 404 vuosimallia -71 farmari, rattimanuaali, nahkasisus... Olin ihan innoissani ku piti ajaa jarrudyno, yleensä inhoan ajaa sitä koska tuntuu et kaikki tuijottaa ja muutenki häiritsevää...

Pahoittelen kuvien laatua, otin ne kännykällä voimakkaassa vastavalossa niin tuli vähän tuollasia...





Nyt ihan innoissani ajelin, ihan ekaks piti kysyy "mis täs on ykköne?" ku siinä oli justiinsa ratissa vaihdekeppi ja H kaavio. Miulle piti ensi näyttää missä on pakki ja missä ykkönen, muita vaihteita en dynolla tarvinnu mut käytii neki läpi...

Sanoinki iha reilusti ku näin sen helmen siellä hallin ovensuussa että "en mie varmaa osaa ajaa noi vanhaa autoo".

No osasin sitte ja suu messingillä mie olin koko sen ajan ku sil ajoin ja samal pelotti et hajotan sen...

ruokailun jälkee loppu koulupäivä menikii sit netissä tai piirrellessä jotai älyttömiä suttupaperiin.

Vanhat autot on yks asia mistä tykkään, ne on loppujenlopuks paljon yksinkertasempia kun uudet autot, vanhoissa ei oo sitä kaikkee ylimäärästä elekrtonisten laitteiden viidakkoa eikä konehuonetta oo sullottu täytee turhaa muovia vaan ne on mitä ne on!

Tänään on myös karkkipäivä! Käytettiin L:än äitiä asioilla ja käytii sittarissa sit kauppaostoksilla niin ostin irtokarkkeja ja miulta lähtee käsistä saman tien ku nään nii paljo karkkia samassa paikassa, eli ostan aina liikaa.

Laitoin jo oottamaa ens viikkoa noi mässyt ku niitä on viel tajuton määrä, mut kunha L tulee kotiin ni eiköhä se syö niitä.

1 kommentti:

E kirjoitti...

meil on mökil pressun alla vanha sininen pösö! se on niin söötti. ois huippu jos sen sais kunnostettuu xD