tiistai 6. helmikuuta 2018

Hei helmikuu!

Hip hei!
Kirjoitan tätä blogitekstiä nyt ihan ikiomalla läppärillä, kävin korjauttamassa näytön koneesta ja olen läpikäynyt kuvia joita poistellut ja päivitellyt joitain ohjelmia esim tekstinkäsittelyohjelman.

Miusta tuli tänä vuonna WUOKSen sihteeri joten koska omaa konetta ei sillon ollut niin sain lainaan kilpailutoimikunnan läppärin ja nyt kun oma on kunnossa siirtelin tiedostoja s-postin välityksellä omalle koneelle.

Kuten kuvasta näkyy pienehkö mediakeskus päällänsä kun oma läppäri on netissä puhelimen kautta ja samaan aikaan seuran läppäri käytti miun tabletin nettiä, tunsin itseni hieman nörtiksi.


Ja jos ihmettelette megahäkkiä niin salaisuus paljastuu nyt, sillä miulle on tulossa koiranpentu sijoitukseen.
Eikä mikä tahansa pentu vaan Udon ja Iitan pentu.
Megahäkki on tarkoitettu turvallisen yksinolon takaamiseksi silloin kun mie olen poissa kotoa.
Yksiössä on vaikea muuten rajata tiloja joten parhain vaihtoehto oli tuo megahäkki ja se on niin pitkään käytössä kunnes tiedän että kaikki kolme tulee hyvin toimeen ja ne uskaltaa jättää keskenään asuintiloihin.


Viime keskiviikkona kävin Konnussa ja ratsastin kaverin ponilla Tinylla, olisin ratsastanut myös meiän lämppärin Arskan mutta se oli jo liikkunut sinä päivänä joten ratsastin vain ponilla sen puoli tuntia.

Jännitti vähän kuinka kestän selässä kun viimekerrasta taitaa olla se vuosi aikaa mutta ponilla oli niin leveä selkä ja tasainen askel joten hyvin kesti kyydissä enkä kipeytynyt edes kovasti, tosin puoleen tuntiin sisältyi eniten käyntiä joten se auttoi asiaan.


Mie oon ilmoittanut Udon ekoihin virallisiin agility kisoihin Lappeenrantaan 17.2.
Ilmoitin sen hyppy- sekä agilityradalle, mennään siis vain kaksi rataa.
alotetaan kevyesti kisaaminen, nään vähän miten se jaksaa ja mikä meidän taso on että mennäänkö maaliskuussa seuraaviin vai treenataanko lisää ennen seuraavia virallisia eli tälläinen pieni koetinkivi edessä.


Eilen oli Udon agility treenit ja ne meni kivasti, tehtiin irtoamista, epäloogisia putken päitä sekä keppiharjoitusta.

Tänään kävin koirien kanssa tunnin lenkillä lumisateessa, pakkanen oli mielestäni jossain -8 mut palatessa oli kiristyny -10 asteeseen.

Toivon että nyt tulee enemmän päiviteltyä blogia kun onhan tällä läppärillä nyt sata kertaa nopeampi kirjoittaa sekä kuvien lisääminen näppärämpää, toki tabletti on ahkerassa käytössä mutta tosi kiva saada läppäri taas käyttöön!

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Mulla hajosi läppäri noin kuukausi sitten. Suurin osa mun tiedostoista hävisin. Olisi pitänyt ne siirtää johonkin talteen. Ihania koiria!

-Hanna- kirjoitti...

Voi harmi, olen ite harkinnut ulkoisen muistin hankkimista mutten ole saanut aikaiseksi.
Ja kiitos!