tiistai 22. marraskuuta 2016

Udon treenit ja Ginkon paluu!

Eilen lähin Elinan ja sen ja oman pennun kanssa Kontuun, koukattiin Lappeenrannan kautta kun miun piti ostaa Udolle nappuloita ja kierreltiin sitten ja kateltiin löytyykö esim kevythäkkiä tai sadetakkia koska kummatkin on miun listalla ja itseasiassa viel toiselt puuttuu kunnon sadetakki ja Udolta treenitakki.

No parin paikan koluamisen jälkeen löyty Biltemasta sekä kevythäkki että sadetakki!
Olin ilonen että sain ne!

Vähän huono kuva kevythäkistä mutta tuollainen!

Sit ajelemaan kontuun, tuuli niin että esteen johteetkin kaatuili ja putki meinas karata mut onneks oli painot, oli pimeetä ja pohja märkä mut onneks kentällä oli hyvät valot ja pennut teki niin hienosti ottaen huomioon olosuhteet!



Tehtiin vuorotellen omien pentujen kanssa kierättämistä ja putkeen lähettämistä ja Udo teki jopa minipuomin ekaa kertaa elämässään!
Yhen kerran otti hatkat kesken harkkojen ja lähti painamaa täysii pitkin kenttää mut tuli sit takas k kutsuin ja jatkettii niinku mitää ei olis tapahtunu!
Se ei kyllä oo sallittua että kesken kaiken otetaan ja lähetään juoksentelemaan mut ymmärrän et koiralla vähä virtaa kun mie oon ollu jo viikon kipeenä ni ei oo miusta ollu oikein lenkittäjäks, mitä nyt noita lyhyitä matkoja ja satunnaisia lyhyitä koulutustuokioita sisätiloissa niin siinä on liian vähän tekemistä vilkkaalle koiralle.

Lyhyt video yhestä pätkästä.



Tosiaan Udo oli vähän tosi innokas kun hyppi miuta vasten ja miul oli housut ihan kurassa ja yhellä videopätkällä näkyy kun se hyppää ilmaan ja ponnistaa miun selästä!
Tuo vasten hyppiminen pitää opettaa pois siltä...

Kurainen mutta hyvä mieli hyvistä treeneistä!


Sitte mentii sisälle hetkes ja otin Ginkon mukaan ja lähettiin ajelee takasin päin!

Kivaa oli saada Ginko takas!


Ei kommentteja: