torstai 10. marraskuuta 2016

sisustusjuttuja

kävin tänään Udon kanssa Konnussa mikä oli sinänsä virhe koska kuvittelin Ginkon juoksujen olevan jo pois menevää ja olinkin oikeassa mut Udoa silti kiinnosti liikaa ja kaiken lisäksi Helka oli aloittamassa juoksuja ja Tatu vartioi omia narttujaan niin se vierailu jäi lyhyemmäksi kun olin suunnitellut.

Sain kuitenkin aika valmiiksi suunnittelemani peltipurkki tuunaukset.


Tuo purkki n.1 onnistui hyvin, vastakkaisella puolelle on myös tuo n.1.
Mutta tuohon aaltomaiseen pintaan oli vaikea sabluunoida mitään siististi joten purkki n.2 ei onnistunut niin hyvin ja koska miun piti tosiaan lähteä aikaisemmin ku mitä suunnittelin niin tuossa n.2 purkissa on tuo tekstiosa vaan yhdellä puolella ja äiti yrittää korjailla sitä jonka jälkeen se lakkaa nuo kummatkin purkit.
Ne jäi nyt vielä kuivumaan joten saan ne mukaan vasta seuraavalla kerralla kun meen sinne.
Kivat niistä tulee!

Sain äitiltä mukaan dc-fiksiä jolla päällystin miun sohvapöydän joka on edellisessä elämässään ollut tv-pöytä.
Pöytä itsessään on vanha ja kulunut ja siitä piti tulla miulle juurikin tv-taso mutta suunnitelmat muuttu joten siitä tulikin siirrettävä sohvapöytä.

kuvat ennen:


Jälkeen:


Täällä on tänään satanu lähestulkoon koko päivän lunta mut ei se miuta haittaa koska tykkään lumesta.
Kävin Udon kanssa tänään kahlaamassa tuol lumessa 6.78km, meinasin kyllä jo ekan kilometrin kohdalla kääntyy takas mut sitkeesti jatkettiin mut raskasta oli tuossa lumessa kävellä mut eiköhän kunto tuossa tarpoessa nouse!



Keksin laittaa lippiksen pipon alle joten oli vähän helpompi pitää vastatuulessa lumituiskussa silmät auki, ei pistelly silmiä niin pahasti mut ei ollut kauhean tyylikästä mut käytännöllisyys ennenkaikkea!
Vai mitenkä?

2 kommenttia:

emzz kirjoitti...

Jesta mikä lumikasa pään päällä! :D

-Hanna- kirjoitti...

no sitä vähän oli :D tuiskus koko Lenkin ajan lunta!