sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Seuranmestaruuskisat

Tänään oli siis Wuoksen Agility Urheilijoiden seuranmestaruuskisat.

Edelliset treenit meni joo tosiaan vähän penkin alle kun rikko kepeillä ja otti kontaktivirheitä ja tänään pelkäsin että tekee sen saman radalla mutta tilanne yllättikin positiivisesti!

Ja meinasin etten talkoilisi ollenkaan nyt näissä kisoissa että keskittyisin vaan omaan psyykkaamiseeni, siihen koiraan ja tulevaan suoritukseen.
Mutta olin sitten ottamassa ilmottautumisia vastaan sekä laskemassa tuloksia mut onneks siinä oli toinen tyttö joka osas vähän paremmin kun en ite meinannu enää muistaa miten ne tulokset laskettiinkaan.

Meillä oli siis luokkina möllit ja kisaavat, eli mölleissä kaikki ei virallisissa startanneet ja kisaavissa  kaikki 1-3 luokkalaiset koirakot sekasin samalle radalle ja paras voittakoon!

Koitti oma vuoro ja en etukäteen miettiny mitään siinä koiraa lähtökuoppiin asetellessani vaan mentiin vaa niinkun aina ja mie jäin jossainkohtaa puomilla jälkeen kun sen jälkeen oli rengas ja lähestyminen kepeille 90 asteen kulmassa niin Ginko joutu vähä oottelemaan mut suoritti kepit hyvin, otti kaikki kontaktit ja tulos 0 ratavirhettä!
Pikkusen meni yliaikaa mut jos olisin kutsunu aikasemmin käännöksissä niin ne käännökset ja kaarrokset ei olis menneet nin pitkäks mut tulos riitti seuranmestaruuksien medi luokan 2. sijaan!

Nyt ei tullu otettua kuvaa palkintokassin kanssa, mut kassissa oli tuollanen hieno avaimenperä  missä on kuvattu agility esteitä, se on vähä niinku mitali!
Siltä se näyttää ja se meneekin sitten jossainvaiheessa muiden palkintojen joukkoon esille.



Olin aika ilonen meiän tuloksesta, meni paremmin kun viimevuonna.
Viimevuonna seuranmestiksistä saatiin kisaavien radalta HYL...

Annoin heti palatessamme Ginkolle sen voittolelun josta on nyt muisto vain, se oli sellanen vinkuva pöllö ja voi miten intona Ginko sitä vingutti ja muutki koirat olis tahtonu sillä leikkiä mut Gee laitto muristen ni ainoo joka uskals ottaa vähä jostai reunasta kiinni oli Udo!

Ei menny niillä pitkään kun ne oli kahestaan nylkeneet sen lelun niin että se vinku oli irtaallaan Udolla ja nahka Ginkolla.



Ginko ei harrasta lelujen rikkomista mut Udo on sitä tehny mut nyt sit rikkovat yhyhessä sen lelun.
Mie oon yhen lelun heittäny pois kun Gee oli pentuna sen järsiny niin huonoon kuntoon että se jouti jo pois mutta Udon jäliltä oottaa pari muutakin lelua heittämistään, tietysti koirilta salaa koska ei niitä niiden nähden voi heittää!

Asiasta ihan toiseen, katottiin äitin kanssa tuossa uutta suomalaista poliisisarjaa, Sorjonen.
Sen on käsikirjottanu meidän ratsastuksen opettajan veli ja se on kuvattu Lappeenrannassa.

Kattelin että marraskuun alkupäivinä olis match show niin ajattelin viedä Udon pentuluokkaan.
Nyt pitää vaan sitten muistutella sille mieleen pöydällä olot ja opetella vähän sitä kolmion kävelemistä mut poseeraus sillä on niin hyvä!
Tai tiedä enää kun ei olla nyt harjoteltu sitä vähään aikaan mut kyllä se sieltä tulee ihan varmasti kun alkaa taas tekemään.
Ginkoa ei viedä kehään ellen sitten ota sitä mukaan muuten vaan, Udolle nuo tekis nyt enemmän hyvää kohdata vieraita ja nähdä hälinää vaikka onhan se ollu mukana agilitykisoissa ja osas ottaa sielläkin lepoa välillä että onneksi ei ole mikään stressaaja.
Ainoastaan tuo autossa matkustaminen Udolle on vähän sellasta et pidemmillä matkoilla oksu tulee ihan varmasti...
Mut jospa se siitä.

Ei kommentteja: