sunnuntai 1. toukokuuta 2016

viimeaikaista toimintaa

Tässä on näköjään ollu aika pitkä tauko kun viimeks kirjotin...


Kävin Konnussa tässä yhtenä päivänä, en ratsastanu koska sateli vettä mut menin muuten vain visiitille ja sain matolääkkeet koiralle, Ginko on sit nyt madotettu.

Koirat leikki pihalla ja kävin äitin kans ottamassa hevoset sisälle, oli hauska touhuta tallissa vaikkakaan ei meillä kauaa menny.

Helka & pallo

Ginko & pallo

 Tatu

Joutsenia oli tien laidassa yhellä pellolla mennessä ja tullessa, otin kuvia ohi ajaessani mut pois tullessa olivat lähempänä tietä.
Pysäytin auton hiljakseen tien laitaan ja avasin ikkunan ja autosta käsin kuvasin, hanhiakin oli pellolla mut en huomannu niitä ennenku joku venytteli sillon tällön siipiä.


Pitänee hankkia joku kunnon zoomiputki, tuolla vakiolla kun ei oikein kaukana olevia kohteita saa kuvattua vaan tulos on sitten just tällänen..

Miulla oli blogikirppiksellä myynnissä yks vanha valkonen vähän pitkänmallinen villatakin tapainen, oli vähän pieneksi jäänyt.
Vedin sen myynnistä ja muokkasin sitä niin et leikkasin hihat pois ja on nyt liivimallinen.

Kuvassa huonosti näkyy mutta ajatus selviää.
Tulee varmasti (tai ainakin toivottavasti) nyt pidettyä!


Oon lisäilly blogikirppikselle kaiken näköstä, käykää kurkkaamassa!

Vappua ei meillä vietetty käytännössä ollenkaan, perjantaina siemailtiin mutta ei mitään sen ihmeellisempää.
Eilen yöllä leivoin kyllä sämpylöitä mutta suurin osa kerkes mennä parempiin suihin ennenku keksin ottaa kuvan!


Ja tässä aikasemmin tein elämäni ensimmäisen kääretortun, lunttasin Hellapoliisin jotain reseptiä ja muokkasin sitä pikkusen.
Lopputuloksena oli vähän sellane surullisen näkönen kääretorttu mut maku oli ihan hyvä!

Kuulemma vähemmällä hillollakin olis pärjänny!

Kisat lähestyy, odottelen tässä melko innokkaana äitienpäivän LAUn virallisia agilitykisoja Lappeenrannassa, myö mennään siellä kyllä vaan hypäri mutta kuitenkin.
Myö ollaa nyt treenailtu kontakteja länkien kanssa, ne auttaa aika paljon Ginkoa menemään ne loppuun asti.
10.5 On oman seuran epikset joihin mennään kokeilemaan miten kontaktit sujuu ja tähtäin oli meillä siellä 21-22.5 kisoissa, jotka on myös WUOKSen, että onko kehitystä tapahtunut.

Löysin Konnussa käydessäni miun rima-aihion, oli vähä imeny vettä itseensä joten on nyt kuivumassa ja maalaan sen kun kuivuu.
Toin myös aurauskeppejä jotka isken maahan että voidaan ees vähän harjotella niitä keppejäkin ja sitä irtoamista!
Irtoamis- harjottelua saatiin vähän niinkuin kotiläksyksi niin tänää tuossa yritin lenkin jälkeen hiukan kontaktien ohella sitä harjoitella mut on aika kiinni miussa...
Harjoitusta harjoitusta!

Ei kommentteja: