torstai 12. toukokuuta 2016

Epikset 10.5 ja vähän muuta

Tiistaina 10pv lähettiin Ginkon kanssa WUOKSen epiksiin!
Luulin ensin että ne kisat jäis meiltä välistä mut onneks pääsin sitte lähtemään.

Mentiin pelkästään 1lk rata ja katoin että tosi vähän talkoolaisia niin osallistuin ite sitte myös talkoisiin, kisasin ykkösissä ja muissa luokissa olin joko ratahenkilönä tai ajanottajana.

Rata oli kiva miun mielestä, oli sellanen pitkä juoksubaana jossa mentiin ihan täysiä ja sitte oli kaks putken päätä puomin alla mutta ohjautu just siihen putkeen mihin halusin, kepit ja keinu suju hyvin mut puomin alastulolla otti kontaktivirheen mistä en kyllä ollu yhtään yllättyny.

Tuloksena medi1 radalta 5rv, sijoitus 1.


Oon ihan tosi tyytyväinen suoritukseen!

Just äsken ilmotin meiät Wuoksen virallisiin kisoihin 21.5 jollon mennään kaikki kolme rataa eli kaks agilityrataa ja yks hyppyrata.
Toivoisin että menis hyvin että saatais edes yheltä radalta tulos!

Mie tässä yks päivä rakensin vihdoin ja viimein uuden parin esteenjohteita, koko aamu meni nikkaroidessa ja maalasin ne samalla pinkillä millä ne toisetkin johteet ja riman lyhensin viralliseen määrämittaan ja maalasin sen.
Nuo on niinkuin evoluutio kaksi, noissa oli ajatus vähän paremmin mukana.
Nuo on vähän tukevammat kun noissa maahan ei koske kun tuo etulevy ja takatolppa, niissä ensimmäisissä kun tuo alimmainen välirimakin osuu maahan niin tekee johteista kiikkerät.
Nuo on tukevammat.


Johteista puuttuu enää rimankannakkeet mutta ajattelin tehä samalla tavalla kuitenkin niinku niissä edellisissä eli vaa tekee loven siihen korkeuteen mitä hypätään, ettei käykkään ruuvaamaan siihen mitään erillisiä kannakkeita.

Eilen jäi treenit välistä mutta käytiin sitten tunnin lenkillä, tänään käytiin vaa vähän reilu puolen tunnin lenkki.

Nyt sitte vaa kisoja odotellessa edelleen kontakteilla toistoja länkien kanssa, katsotaan tuottaako tulosta.

Ei kommentteja: