sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Lenkkiä ja agilityjuttuja

Eilen oli joku -15 pakkasta ja vähän saatiin lunta.
Lähin koiran kanssa käymään pitkällä lenkillä, vähän vajaa 9 kilsaa googlen mukaan.
En oo vielä ladannu Sport Trackeria tai muutakaan ohjelmaa tuohon luuriin että näkis sen GPS'än mukaan kilometrit ja nopeuden ja mitä muuta siinä näkeekään.




Hieno keli oli vaikka kova pakkanen, aurinko oli laskemassa ja miulla oli otsalamppukin mukana jos kerkeää tulla pimeä ennenku mie tuun takas lenkiltä mut kerettiin vielä valosaan aikaan kotiin.
Kylmä meinas tulla kasvoille ja sormille mut muuten oli ihan lämmin kävellessä.

Takasin tullessa yhdellä pellolla oli kettu, taitaa olla pesä sillä siinä lähellä kun samoilla paikkeilla olin nähny aikasemmalla lenkillä ketun.
Sillon se oli lähellä tietä ja lähti juoksemaan miuta ja koiraa karkuun mut nyt istu kaukana tiestä ja kuuru sieltä meitä.


Tänään oli tullu lisää lunta mut ei käyty kun ihan vaa jalottelemassa vähän tuossa lähipellolla ja koira sai olla irti.
Pakkasta oli sillon joku -8 ja risat.
Nyt -15.3, kiristynyt iltaa kohti.


Loppiaisena piti olla oman seuran agilitykisat mutta pakkasen takia ne on peruttu ja siirretty 17 päivään, oltaisi menty kokeilemaan miten tauon jälkeen taas sujuu tai ei suju kisat tai agility yleensä mut onneks tässä nyt sitte kerkeis vähän treenailemaan ennenkun lähtee kisaamaan kun treenit alkaa taas loppiaisen jälkeen pyöriä..
Juoksujen takiahan myö jäätiin aikasemmin joulutauolle.

Mie oon tehny itse esteiden johteet ja maalasin ne, vielä ei olla tässä kotipihalla treenattu ja nyt kun on lumi maassa niin on vähän ehkä liukasta hyppyyttää mutta on valmiina jos nämäkin lumet sulaa pois..

Ovat lähes virallisten mittojen mukaan tehty, rimankannake kohta on medien korkeudella eli 45cm.


Pirteän väriset eikös?

1 kommentti:

tähtierkki kirjoitti...

Siinä on laskevalla auringolla hieno haloilmiö! Näkyy 22 asteen kaari ja ylläsivuava taitaa siellä pilkottaa myös. Kuuluu samaan settiin.