sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Worryn ajopäivä Mykrämäessä

Tänään oli ajopäivä ja osallistujamäärä yllätti kun tiedossa oli ilmottautuneita 4 mut lopullinen määrä autoja metsässä oli seittemän kappaletta.

Patrolli kulki hienosti ja miuta taas jännitti välillä ja jännitys laukes vasta ihan lopussa kun ajettiin ison lätäkön läpi ja kuraspooria mikä oli ollu crossissa isossa luokassa, sillon viimestään tuli kunnon adrenaliini rysäys!

Jarkko oli vinssiapina ja kuvaaja joten mie melkein ajelin yksin muiden perässä välillä se tuli kyytiin ja välillä oli sitte seuraamassa ja auttamassa muita autoja, tai miuta, jos tarvis.
pari kolme kertaa piti vinssata kun auto istahti johonki suohon ja yhessä jyrkässä mäessä kun ei kulkenu enää ylös eikä päässy taakse kun perä otti johonkin kiveen yms...

Kuvasatoa päivästä Jarkon perspektiivistä:









 Muistin jossainvaiheessa kysyä Jarkolta et haluisko sekii välillä ajaa ja se kävi sitte rattii mut ei kerenny paljoo ajaa ku mentii sitte montulle makkaranpaistoon.

Mitään isoja kalustovaurioita ei tullu, yhteen ainakii puskuri ja helma otti osumaa ja toisesta hajos kuskin sivupeili mut muuta ei vissiinkään.

Hauskaa oli ja niin tuntu olleen muillakin!

Ei kommentteja: