tiistai 8. joulukuuta 2015

Testi offia Patrollilla

Käytiin tänään Jarkon kanssa ajelemassa Patrollilla, käytii esittelemässä porukoille meiän autoo mut isi oli vaa kotona.
Isi hyppäs takapenkille ja lähettii ajelemaa.

Miusta oli kivaa päässä ajamaan offia pitkästä aikaa, vähä jänskätti tien alkupää ku tiesin sen huonokuntoseks et pitää oikeesti kattoo mihin ja miten ajaa mut myöhemmin oli sitte kalliota tai sitte iha vaa vähä kurasta metsätietä.
Ajeltiin siis metsäkone uria tai jo olemassa olevia muita metsäteitä.


Välillä meinas tie hävitä kun on ollu niin vähällä käytöllä mut hämärästi erotti että tuossa menee vanhat urat.

Pimeä alko tulemaan kun aika myöhään päästiin liikkeelle, oltiin varmaanki jotain pari tuntia ajelemassa noin suurin piirtein.

Auto kulki hyvin ja siinä on pienellä alueella aika suht hitaat välitykset mikä on ihan hyvä metsässä ajettaessa, välillä piti vaan kurkotella kattomaan missä se tie menee kun pitkä keula niin häviää maisema välillä.



Muistin jopa pitää peukalot rattikehän ulkopuolella, oon opetellu ajamaan siviiliautoakin niin että en pidä peukaloita ratin sisällä, kun jos tulee tilanne että ratti lyö sormille niin parhaimmassa tapauksessa on peukalo sijoiltaan tai murtuu...

Miulla oli ihan älyttömän hauskaa ja isi tykkäs kun ei oo päässy aiemmin kun Suzukin kyytiin ja sillo ei päästy kovinkaa pitkälle.

Ei kommentteja: