perjantai 13. marraskuuta 2015

Ratsastelua

Isänpäivänä kävin kahvittelemassa Konnussa ja samalla reissulla ratsastin Arskalla kentällä, oli jo pimeetä ni laitoin valot päälle.
Vähän se katteli pimeyteen mut hyvin saatiin tehtyä se mitä tehtiinkin, ratsastin varmaan puolisen tuntia.
Laukka oli vaa kiventakana ku sain kerralla vaan muutaman askeleen vaikka se osaa kyllä nostaa laukat.
En tiiä mistä kiikasti, pääosin kuitenkin ravattiin ja välillä käyntiä.


Marsu on vieläkii äitillä ja luultavasti se sinne jääkin, rapsuttelin sitä ja leikkasin sen kynnet.
Se oli käyny lääkärissä samalla kun Helka oli rokotettu kun sen silmässä oli jotain niinku heinä olis tökänny niin sai silmätipat.
Samalla olivat kysyneet siitä miksi se kaljuuntuu, siltä on lähteny kauheesti karvaa lähinnä selästä ja pyllyn päältä, niin eläinlääkäri sano et johtuu hormooneista.
Syö ja juo normaalisti ja liikuskelee ja piilottelee.
Sitä itteään ei tunnu kaljuus haittaavan mut onhan se vähän kummalisen näköinen!
Mietin pitäskö sille neuloo villapaita talveks...


Keskiviikkona käytiin agility treeneissä ja treenit meni hyvin, meillä oli kaks lyhyttä rataa missä oli omia haasteita esim kepit oli tosi lähellä seinää niin Ginko ekalla kerralla rikko kepeillä ihan viimesillä mut sit otettiin uudestaan niin meni jo loppuun mut piti tukea.
Sitte lopuks otettiin pelkät kepit ja laitoin palkan keppien loppuun niin ihan eri tavalla suoritti ne kun ties että herkku odottaa jo maassa!

Toinen rata oli sitten niin että pari hyppyä, putkeen joka meni puomin alle, itse piti jäädä puomin tälle puolen kun koira menee toiselle puolelle ja lähettää se seuraavaan putkeen, miulla oli positiiviset odotukset et Ginko hakee sinne toiselle putkelle ja se menikii hyvin!
Putken jälkee hypylle takaakierrolla ja puomille takasin sinne mistä oltiin alotettu.

Hyvät treenit, ens keksiviikkona on epikset Lappeenrannassa ja oon nyt kahen vaiheilla meenkö treeneihin vai kisoihin..

Eilen kävin sitte naapurissa ratsastamassa Tottilla!


Oli pimeetä kun pääsin kentälle joten piti taas ratsastella valojen loisteessa.
Johtu varmaan pimeydestä kun teki enemmän omia temmonmuutoksia ja vähän kyttäili jonnekkin kentän ulkopuolelle niinku Arskakii oli tehny.

Kävin kaikki askellajit läpi vaikka meinasin etten nyt sit olis laukannu mut ajattelin kokeilla pohkeenväistöä niin otin vähän laukkaa että saa lapoja irroteltua.

Sain onnistumaan muutaman askeleen käynnissä kumpaankin suuntaan, alkuun ei meinannu tulla mitään mut sit yritin vaa valmistella paremmin ja selkeitä apuja niin muutamia askelia tuli!
Olin Tottin kanssa kentällä joku 50min, edellisestä kerrasta sen kanssa on vissii jotain lähelle pari viikkoa kun oon ollu kipeenä ja on ollu vähän muuta ajateltavaa ja tehtävää kun autot oli rikki.

Mistä tulikin mieleeni niin nyt Volvo on katsastettu puhtain paperein!
Meinasin itkeä onnesta, nyt saa ajella mutkaista tietä näkymättömiin!

Ei kommentteja: