torstai 5. marraskuuta 2015

Hohtava talutin!

Heijastimet, niiden käyttö tai niiden käyttämättä jättäminen on nyt ollu taas mediassa pinnalla niin nytpä näin Agrimarketin mainoksessa pimeässä hohtavan taluttimen.
Ajattelin et kuulostaapa jännälle ja mielenkiinto heräs niin et kävin tänään hakemassa itelleni sellasen samalla reissulla kun hain Volvoon siirtokilvet, se menee huomenna päästömittaukseen ja siitä toivon mukaan puhtain paperein katsastukseen....
Eli hihna on merkkiä Kerbl ja mallia Shiny Night.

Olin hämärän aikaan kotona ja odotin et tulee pilkkopimeetä ja lähin Ginkon kanssa ulos testaamaan!


Lähikuvaa printistä

Hihnan printtikuvio varastoi valon ja hohtaa sitten pimeessä, ajattelin et "latautumiseen" menis hetki mut heti kun osotti kirkkaalla lampulla niin kuvio alko hohtamaan ja se hohde kesti suht pitkään mut silti innokkaasti lenkillä latailin sitä hihnaa eli osottelin sitä lampulla.
Välillä laitoin valon pois ja kattelin sitä hihnaa niin hienon näkösesti hohtaa!

Siitäkin huolimatta mie laitoin vielä sellasen ihan oikeen heijastimen tuohon hihnaan, tuo kun ei varsinaisesti heijasta mitään vaan hohtaa.


Oon ihan suht tyytyväinen ostokseen, en kuitenkaan aio sitä samanmoista pantaa ostaa kun tuon koiran turkin alta ei meinaa näkyä tuo Hurtta pantakaan jossa on pientä heijastinnauhaa.

Onko kukaan muu ostanu tai kuullu mitä mieltä muut tuosta on?

Ei kommentteja: