lauantai 31. lokakuuta 2015

Worrycrossi 2015

Tänään oli se päivä vuodesta, eli Worrycrossi.
Tarkoitus oli siis alunperin mennä Gazilla mutta tilanteet muuttu joten menin sitte iha siviiliautolla tekemään jotain hommia talkoolaisena.

Pyörin siinä pitkin kenttää kunnes miut nakitettiin ilmoittautumisien vastaanottoon, jännitti kauheesti ja miulle esitettiin vaikeita kysymyksiä mut sain hoidettua ilmottautumiset.

Sitte ku kisat alko ja pienipyöräset alotti niin menin lähtöä kuvaamaan.



Kävelin sitte hiekkamonttuosaan rataa ja seuraavaks tajusinki et oon kierrosten laskijana yhen toisen ihmisen, järjestyksenvalvojana olleen Katan kanssa.
Ihan hauskaa oli, siinä kun niin pitkään katteli ja laski niin oppi mikä numero on minkäkin auton vaikka numeroa ei enää mudasta erottanukkaan.
Ekalla kierroksella kuskit pysähty hinkkaamaan numerot puhtaaks ja muutama tunnollinen huusi joka kierroksella oman numeronsa!
Meiltä sitte kysyttiinki kun huudettiin Katan kanssa numeroita että mistä työ tiiätte mikä auto oli kyseessä kun ei sitä erota, kerrottiin vaan että ollaan opittu jo ja että nähdään jo kaukaa minkä numeroinen auto oli tulossa.

Ei siis nähty kisaa kuin siitä kierrosten laskenta paikasta mutta ei se toisaalta haittaa, meillä oli hauskaa ja nään kuskien laittamia videoita ja kuvia muualta rataa.

Tässä nyt sitten aika lailla paljon itse ottamia kuvia yhdestä kohtaa rataa.

Pienipyöräiset:





Mönkkärit (Näköjään vain yksi kuva):

Iso pyöräiset:



Kaikista autoista ei tullu otettua kuvaa kun piti keskittyä tosiaan virkatehtäviin.
Kisaa oli hauska seurata ja tuli taas sellanen tunne että on pakko saada joku pieni neliveto että pääsis taas ajamaan!
Tai taas ja taas oon ite ajanu tasan yhen kisan pienipyöräsissä Worrycrossissa vuonna 2012...
Sijoitus 5/9.

Ei kommentteja: