perjantai 9. lokakuuta 2015

Kotitallilla !

Käytiin tänään aamusta Lappeenrannassa ostelemassa rumpujuttuja.
Kun sieltä tultiin söin ja lähin käymään Konnussa.

Ketää ei ollu vielä kotona kun menin joten menin suoraan tallille ja otin Arskan laitumelta, harjasin, varustin ja lähin ratsastamaan sänkipellolle!

Mie kuvittelin jotenkin että miulta jää sänkiratsastukset kokonaan välistä tänä vuonna ja kateellisena lukenu muitten päivityksiä netistä että ovat lasketelleet sänkipellolla.


Arskalla tuntu olleen aika paljon virtaa, niinku olis lentoon lähössä.
Se on seissy nyt jonkin aikaa mut liikutuspäiväkirjasta luin että Sonja ja hänen kaverit on käyneet ratsastelemassa että ei ihan kokonaan oo ollu paikallaan!

Miun omasta edellisestä kerrasta Arskan kanssa on jotain neljä kuukautta aikaa.

Pääosin ravattiin ja kierreltiin pyöröpaaleja, laukkaa otettiin vaan ihan vähän koska aavistuksen jännitti et pysyykö käsissä mut ei tuo mihinkään lähteny, vähän se alkuun kyttäili paalejakin mut vein ihan viereen ja otti suullisen olkea mut sylks pois, ei sen jälkeen kytänny paaleja.

Oli tosi hauskaa pitkästä aikaa tutulla hevosella.
Isillä oli ollu aamulla muuta hommaa niin karsinat oli jääny putsaamatta ni mie sitte laitoin Arskan oottelemaa käytävälle että putsaan sen karsinan, laitoin sen sitte karsinaan ja laitoin vähän heinää sille.
Putsasin myös Loikkiksen karsinan ja puuhailin muutakin pientä siinä tallilla ollessani ja ootellessani että isi tai äiti tulee kotiin.

Arskalla on ollu vähän ongelmia etujalan jänteen kanssa ja se oli yks syy miks en ollu käyny kotitallilla pitkään aikaan mut nyt pitäs jalan kestää, ratsastin aika kevyesti ja laitoin kylmäävää linimenttiä kumpaankin etujalkaan.

Ei kommentteja: