keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Melkein jo viikonloppu

Eilen täällä oli melkonen ukkonen, olin töissä vielä kun se alko niin tuuli kaato työmaalla aitoja, vettä sato ihan kaatamalla ja jyris ihan tolkuttoman kovaa.
Oli vissiin ihan siinä päällä tai ainaki tosi lähellä.

Tänä aamuna oli vähän sumua kun ajelin Scanialla työmaalle.
Puoleenpäivään asti päivä oli siedettävä mut iltapäivällä se oli taas ihan tuskaista hellettä.
Syksy sais jo tulla...


Ruokatauolla ei ollu nälkä joten suuntasin huvikseni kultasepänliikkeeseen.
Ajatuksena oli löytää yks tietty Nomination pala mutta se osottautuki sellaseks etten halunnukkaan sitä joten kattelin jotain muuta.

Löysinkin sitten tosi nätin valkosen sydämen!


Siinä kun myyjä koitti löytää koneelta tietoa siitä palasta satuin kattelemaan ympärilleni ja siinä oli alennuskori, missä oli kaiken maailman koruja.
Siinä oli myös tarjouksessa hopeasormuksia, pyörittelin niitä aikani ja ihastuin yhteen niin ostin myös sen!


 Sormus on tavallaan aika massiivinen mut silti tyttömäinen, tai oikeestaan on aika vaikee selittää mut miusta se on hirmu nätti.
Tuo mutka siinä tekee siitä tosi jännän näköisen!
Oli pakko laittaa se heti sormeen ja ihailin sitä koko päivän, kyl mie töitäki tein...

Miun piti lähtee tänään aikasemmin töistä kun miulla oli agilitytreenit.
Ollaan tehty tän viikkoa pitkää päivää kun perjantai on vapaa niin Ginko on ollu Konnussa tän ajan niin sovittiin että isi tuo sen koiran hallille ja jää treenien ajaks kattelemaan ja vie sen sitten taas Kontuun mennessään.
Miulla täällä se joutus olemaan niin paljon yksin että sen on parempi olla Konnussa kun siellä on tekemistä ja koirakavereita.


Treenit meni tosi hyvin, mie osasin ohjata selkeesti ja koira meni niin hienosti että!
Ensi viikon tiistaina olis epäviralliset kisat niin harkitsin vakavasti että mentäs starttaamaan sinne, saatais vähän kokemusta lisää.

Miulla olikii jo ikävä sitä pikku piskiä ja nyt on vielä vähän kovempi, mutkun sitä ei oikein voi ottaa tuonne luontoon mukaan kun se murisee melkein kaikille ja sitten se ei voi nukkua autossa kun tulee niin kuuma ja ulos en sitä yöks jätä..

Oon huomenna nimittäin lähössä luontoon kun on pitkä viikonloppu, miun seura on menny jo edeltä ja mie meen heti perässä kun vaan pääsen töistä, menee myöhään mutta kunhan pääsen itekki sinne!

Ei kommentteja: