torstai 10. lokakuuta 2013

Huono päivä

Tänää ei tosiaan ollu mikää maailman paras päivä...

Tänää oli inssiajo ja se ei menny läpi.
Miut hylättiin sen takia kun en peruuttaessa nähny jalankulijaa joka seiso kuolleessa kulmassa niin ettei sitä peilistä näkyny, inssisetä siitä manitis että katso tuota jalankulkijaa niin se olikin sitten siinä.

Maailman typerin juttu kun muuten olisin päässy läpi mutta tuollanen tilanne että seisoskeleva jalankulkija pilaa miun ajon...

Peruutuspaikkakin oli omakotiasutusalueella joku pikkusivutie jolta miun piti peruuttaa muun liikenteen sekaan, osa sai peruuttaa kuitenkin konttorin pihalla missä ei oo mitään esteitä missään ja osa peruutti sitillä, muilla oli sentään ilmeisesti suht inhimilliset paikat missä peruuttaa mut miulla oli ihan tuollanen perse paikka.

Sitte ku pääsin kotiin niin Ginko oli vääntäny *askat lattialle, näin jo valmiiks punasta niin tuo lisäs vielä kierroksia.

Söin kotona ja lähin sitte tallille, ajattelin et kotiinpäin tullessa käyn tankkaamassa miun uuen hienon auton.

Marttilassa alko auto nykiä ja ajattelin et nytkö se bensa loppuu, pääsin Konnun risteyksestä ehkä puol kilsaa, porukoille oli enää sen 4km, niin auto nyki jo siihen malliin et pysäytin tien laitaan ja sammutin ettei se vedä enempää ilmaa linjoihin.

Soitin sitten isille että toisko se miulle bensaa ja kerroin missä oon.

Siinä odotellessa otin kuvia autosta.


Tollanen se miun uus tykki on!
Hirmu hyvä auto.
Nyt on sit testattu sekin kuinka kuivaks voi tankin mittarin mukaan ajaa ennenkun meno loppuu.

Isi kysy et olisinko halunnu kyntää mut sanoin etten uskalla kun tää päivä on menny ihan perseelleen et varmasti hajottaisin jotain.

Mietin kaks kertaa meenkö ratsastamaankaan kun ajattelin et varmaan tipun kyyistä...

Menin sitte kuitenki ratsastamaa ja Essi oliki itseasiassa aika kiva, ei tullu ku yks pukki ja muuten se potki vaan toisella jalalla ja vinku.

Alkuun sen kanssa sai neuvotella miten tässä mennään mut sit se alko rentoutumaan ja se toimi pienestäkin avusta.
Essi on vähä tuollanen hitaasti lämpeävä.
Loppukäynnit mentiin kävelemään metsään.



Huomenna koulussa olis ajopäivä ja miun täytyy nyt ajaa tunti ennenkun pääsen yrittämään inssiä uudestaan, toivon ettei se inssisetä järjestä mitään yhtä persetilannetta kun tänään...

Onneks koht on viikonloppu!

Ei kommentteja: