lauantai 19. lokakuuta 2013

Autotyttö

Lähin tänään käymään Leppälän pajalla.
Sain olla itekseni siellä, tai no koiran kanssa mutta kuitenkin...

Väänsin Susukin renkaat vanteille rengaskoneella, meinas olla välillä ongelmia mut sain kuitenki kaikki renkaat laitettua.
Pajalla oli kyllä lämmitys vaikkei varsinaisesti lämmin ookkaa mut tarkenin noitten renkaitten kans jumpatessa teepaidassa kun siinä tuli vähän lämmin.
Melko painavat tollaset 31" renkaat ja vanteet kuitenkin nostella.


Suurin ongelma muodostu siinä vaiheessa kun olis pitäny poksauttaa renkaat paikoilleen.
Venttiileistä puuttu sielu ja kaivelin vanhoja sieluja lattioilta ja rengaskoneen päältä mut ei ollu sitä avainta et olisin saanu ne kierrettyä paikalleen.
Yhen kumin poksautin paikalleen niin et puristin kuormaliinalla rengasta niin et palstat vähän nousee ja laitoin ilmaa ja kun kumi meni hyvin paikalleen otin liinan pois ja poksautin paikalleen.

Yks rengas on nyt siis paikallaan, loput kolme on muute valmiina.
Jätin homman sitten kesken ja jätin renkaat auton viereen oottelemaan.

Lähin koiran kanssa siitä Kontuun ja menin isin kanssa irrottamaan punasesta Polosta puhallinta joka menee siihen uuempaan Poloon ja huomenna tai joku päivä teen puhallinremontin.

En ratsastanu tänään kun tein noita autohommia mut huomenna olis tarkotus ratsastaa ja äiti varmaankin lähtee miun kans samaan aikaan.

Oon kyllä tyytyväinen et sain noi autohommat edes tuohon jamaan mut toivon et huomenna saisin jo Suzukin porukoitten pihaan!

Ei kommentteja: